Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sainté’s vierde verlies op rij, zeer dringend

het is voorbij ! Reims wint op het gezicht van Saint Etienne verdrietig!

Het is voorbij bij Auguste Delaune! Reims versloeg Saint-Etienne met 2-0 dankzij doelpunten van Toure op penalty’s en Mboko met een perfecte service van Eketiki. Onschuldig (0 schoten op doel) en onhandig (rode kaart van Banga), liet Stefano vanavond opnieuw een treurig gezicht zien. Ze bevinden zich in absolute urgentie in de Franse Liga met 4 opeenvolgende nederlagen en de laatste plaats…

REIMS BUUUUUUT!

Dit is het tweede doelpunt van Rimas na een pass van Ikitaki Lemboko die eindigde met een platte voet bij de paal van Bagic! Het is een coup van genade!

Nog 10 minuten

Een andere Bajic tackelt een Phillips-aanval in het strafschopgebied! In één kant geschoten is niet genoeg om Bagic zorgen te maken!

Attentie au penalty!

Heats in de regio Saint-Etienne! Nadi’s omgang met Donis is onberispelijk, maar de fans betalen de boete.

Grote druk vanuit Reims!

Wat een speler is deze Ekitike! Houdt de bal voor drie verdedigers voordat hij de flop verplaatst! De vleugelverdediger passeert de voorzet rechtstreeks naar diezelfde Ikitaki, maar Bajic grijpt in!

Talonnad Donis!

Fantastische voorzet van Foket in de nabije paal van Donny die komt opdagen en een geweldige hak zet! Bagic duwt terug voor een corner met een kleine titel!

Enorm werk om uit te draven!

Een prachtige voorzet van Conan tussen de strafschop en het doel! Het lijkt erop dat Bilal Touré een niet-gekruist hoofd opzet! Reims mist de tweede helft!

Reims haast zich naar zijn posities

Terwijl het overschot en de centra zich vermenigvuldigen in Reims, leiden deze acties helaas tot niets! mist precisie!

READ  Marianne Voss wint alleen op Hoogerheide een week voor WK veldrijden

Gele kaarten voor Reims

Reims begint zijn geduld te verliezen met de eerste gele kaart voor Conan! Achter Weiss verliest een bal in de as en steekt een schaar op de Camara die slipt! Het krijgt ook een gele kleur.

Een ander werk voor Tori

Een nieuwe golf van Foket die richting Touré gaat! In plaats van een Ekitikike te geven, probeer de linkse slag laag bij de grond maar dichtbij!

Wat een gebaar van woordspeling!

Ongelooflijk werk van Reims! Kruis met de stuitering van Foket voor Tori die hoge hakken in de lucht bereikt die naar Lobes Bajic leiden! Stefanoa-doelman komt naar buiten met een heerlijke reflexstop!

De helft van de tijd! Saint Etienne krijgt een moeilijke dag

Het is de eerste helft van Auguste Delaune! De dagen gaan voorbij en ze lijken hetzelfde voor Saint-Étienne, die in het park Stade de Reims met 1 tot 0 voor staat! De Roemeen scoorde uit een strafschop van Bilal Toure na een fout opgelopen door Ikitek! Erger nog, Dennis Bwanga werd ontslagen vanwege een slecht gebaar in Kabbalah.

Bonga’s rode kaart!

De rode kaart voor Dennis Bwanga! Kebbal klampt zich vast aan Trauco en wordt wakker terwijl Bouanga hem roept! Legt zijn hand op haar gezicht onmiddellijke uitzetting!

Bodebouz raakt de positie

Een directe hoekschop van Riyad Boudebouz, die de paal raakte! Maar het is extravert voor de groenen die de eerste kans hadden!

Het geleende oppervlak van Stephane

Kebbal presenteert zich goed in de box en probeert over te steken! Verboden en opnieuw proberen over te steken! Het komt steeds dichterbij, maar de bal is terug!

READ  Hij rende. Ga vooruit met de Start 2 Run-app. sport

Hoeken vermenigvuldigen

De verdediging van Saint-Etienne staat nog op het spel en er is een enorme schokgolf tussen Gravelon en Bouanga! Beide spelers staan ​​pijnlijk op!

Etienne Groen Oordeel!

Hoekschop gespeeld voor twee personen met een flop die doorgaat met een krachtige voorzet op de tweede paal! De green is bijna gelobd maar vangt de bal een mooie klap op!

De greens vechten agressief

Saint-Etienne-spelers hebben moeite om te investeren in het rivaliserende kamp! Erger nog, ze lijden nog steeds en de verdediging is gespannen.

Julian Sable in moeilijkheden

Tijdelijke coach van Saint-Étienne Julien Sable, heeft het nu al moeilijk met deze goal van Reiss! Het zal veel denkwerk vergen om weer aan de groene kant te komen.

REIMS BUUUUT!

Na 22 minuten spelen scoorde Sante 1-0 uit een strafschop genomen door Bilal Toure! Groen wordt gelijk geraakt met een ander!

Straf voor Reims!

Remise’s straf! Wat een speler is deze Ekitike! Hij duwt zijn bal te ver het strafschopgebied in, maar is er snel bij om hem terug te krijgen! Groen grijpt in en raakt de aanvaller aan!

Ekitike doet al pijn

Feest aan de linkerkant Ekitike werkt Gabriel Silva voordat hij Tori plant en gebruikt! Een – twee werkt, maar de aanvaller kan niet volgen met een hit!

Bouanga en Bodbouz behandeling

Mooie reeks van het hebben van de greens met Bodebouz die een kleine brug vangt voordat hij deze aan Boanga geeft. Gabonees maakt ook een kleine brug voordat het spel begint!

Groenen vinden het moeilijk om zichzelf te visualiseren

Het is moeilijk voor Saint-Etienne om de ballen eruit te krijgen en de verdedigers spelen lang voor niemand! Ekitike neemt het op tegen Green, maar mist zijn schot!

READ  Courtois verplettert Nederland na eliminatie ervan, zijn controversiële uitspraak

Chaos in Saint-Etienne

Wat een voorzet van Phuket in de verre paal richting Eketek en Toure! Bilal Touré zakt in elkaar en eist een penalty voor een fout van Gabriel Silva! De scheidsrechter aarzelt niet!

Reims staat erop

De eerste corner van de wedstrijd, maar teruggespeeld door Gabriel Silva! Rémois tilt de bal goed op op de vleugels van Saint-Etienne.

Sainté moet herstellen, Reims heeft plaats

De Groenen staan ​​laatste in de Ligue 1 na hun laatste drie competitieduels te hebben verloren. Reims, die na twee overwinningen op rij hun laatste wedstrijd verloor, heeft zeven punten meer dan Friese in het klassement.

Update over klinieken

Reims-coach Oscar Garcia kan niet rekenen op Doukuri, Monetsi, Zenelli en de geblesseerde Hornby. Abdel Hamid en Berisha werden geschorst. Van zijn kant moet de interim-coach van de Groenen, Julian Sabli, afzien van Mokodi en Hamouma in de apotheek.

De samenstelling van Reims!

Rajkovic – Phuket, Weiss (c), Gravelon, Konan – Kibal, Luby, Matusiwa, Phillips – Ikitek, Torey

Saint-Etienne compositie!

Groen – Silva, Nadi, Kolodzijzak, Traocco – Camara, Youssef, Boudebouz – Norden, Khazri (c), Bouanga

REIMS-SAINTÉ, aftrap om 21u!

Goedenavond allemaal en welkom bij RMC Sport om de 18e Ligue 1 live te volgen! Voor het eerst sinds het ontslag van Claude Puel moet Saint-Etienne zijn Ligue 1-carrière vooruit helpen tegen Reims (21.00 uur). De Groenen, tijdelijk gecoacht door Julien Sable, staan ​​op de laatste plaats in de Ligue 1.