Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Reims tops/flops – ASSE: Ekitike, Bouanga en Saint-Etienne schitteren altijd laag

De Groenen bogen zaterdagavond opnieuw (2-0) in het park Stade de Reims.

toppen:

ekitike glans
Topscorer Romes schitterde vanavond weer. Technisch zeer comfortabel (zoals de badkamersuite ‘sombrero’ uit de jaren 80), genereus en slim in positie, het jonge massief in Stade de Reims was de oorsprong van de twee doelen van haar team. Hij is degene die de strafschopervaring in de eerste helft uitlokt en het tweede doelpunt van Mboko aan het einde van de wedstrijd passeert. Met zijn goede kijk op het spel creëerde hij veel acties, vaak verspreid op de vleugel om in het midden te worden geplant. Hugo Ekitike bevestigt zijn zeer goede seizoensstart en de status van een revelatie voor dit seizoen in de Ligue 1, die velen hem schenken.

volatiliteit centreermachine
Een zeer goede partij van Phillips, die Saint-Etienne veel raakte in zijn rechterbaan. Flips was zeer aanwezig in de tegenaanvallen van Rémoises en gaf ons geweldige reeksen en geweldige formaties met zijn middenvelders. Hij verstikte de Groenen met meerdere voorzetten halverwege en had de penalty in de 22e minuut kunnen nemen, voordat hij die naar Toure liet gaan.

flopt

Bwanja ziet de kleur rood
Een factor in de nederlaag van ASSE vanavond was de domme verwijdering, net voor de pauze, van een van de beste troeven van de Groenen, Denis Bwanga. Terwijl hij, net als zijn hele ploeg, een zeer slechte prestatie neerzette in de eerste helft (ASSE domineerde ASSE in de eerste periode), werd de Gabonese spits in de 45e minuut uitgesloten, na een humeurig gebaar naar Kebbal, achter de rug van de scheidsrechter . Behalve dat hij geen gevaar voor de verdediging van Ramoez creëerde, kreupelde Bwanga zijn team, dat laat in de wedstrijd zonk. Khazri, de aanvoerder, benadrukte het slechte gebaar van zijn teamgenoot en vond dat hij “volwassener” zou moeten zijn.

READ  Mercato - PSG heeft de beste transferwindow, OM 9

Gabriel Silva, de verliezende weddenschap
De verrassende formatie van de Groenen stond vanavond in Reims, aan de rechterkant van de verdediging uitgelijnd door Julian Sable (ASSE interim-coach), de pass van Gabriel Silva werd in de gang volledig gepasseerd. Naast het vak speelde hij ruim een ​​maand niet bij de Groenen en was hij ’s avonds helemaal niet klaar voor zijn tegenstanders. Konan’s talrijke uitstapjes naar zijn baan hebben hem geprofiteerd sinds hij in 54 werd vervangen door Evan McConne, die niet veel beter was dan dat.