Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Saint-Etienne: De verkoop van de club staat voor de deur

Saint-Etienne: De verkoop van de club staat voor de deur

Volgens L’Equipe zou de verkoop van Saint-Etienne de komende dagen afgerond kunnen worden, terwijl de club uit de Loire een grote tegenslag kent in de race om directe promotie naar de Ligue 1.

Nu Joffre-Guichard gelijkspeelde tegen Rodez (1-1), en Angers Annecy versloeg (1-2), werden de Groenen van de tweede plaats ontdaan en staan ​​ze nu derde in het klassement, wat synoniem is aan play-off.

Maar achter de schermen was de club nog lang niet verkocht. Volgens de informatie die hij onthulde het teamHet duo Roland Romer-Bernard Caizo, dat sinds 2006 aan het hoofd staat van ASSE, heeft niet langer de wens of financiële middelen om Saint-Etienne, dat een structureel tekort kent van tussen de 15 en 20 miljoen euro per seizoen, te wisselen. Bijgevolg zullen de twee leiders de club voor het einde van het boekjaar verkopen. ” Het is mogelijk dat het verkoopproces vóór de laatste wedstrijd in de Franse competitie, aanstaande vrijdag in het QRM Stadion, wordt aangekondigd“, definieert dagelijkse sporten.

Het is Ivan Gazidis, voorzitter van Kilmer Sports Ventures, voormalig algemeen directeur van Arsenal tussen 2009 en 2018 en voormalig CEO van AC Milan van 2018 tot 2022, die vandaag het touw in handen heeft. Wat de aankoopprijs van ASSE-aandelen betreft, deze zal 20 tot 25 miljoen euro bedragen als Forez in de tweede divisie blijft, en 30 miljoen euro bij promotie naar de elite.