Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé – Paris Saint-Germain: Qatar heeft zijn opvolger gevonden!

Mbappé – Paris Saint-Germain: Qatar heeft zijn opvolger gevonden!

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Mbappé – Paris Saint-Germain: Qatar heeft zijn opvolger gevonden!

Geplaatst op 11 mei 2024 om 07:00 uur

Zeven jaar na zijn aankomst zal Kylian Mbappé Paris Saint-Germain verlaten, en terwijl de officiële aankondiging vrijdagavond werd gedaan, laaien de discussies al op over wie hem zal opvolgen. Een van de paden is de afgelopen uren in een stroomversnelling gekomen en betreft Hvicha Kvaratskhelia, de flankspeler van Napoli, en de Georgische ploeg.

Na verlies in de halve finales van de Champions League Paris Saint Germain Ze zullen opnieuw moeten beginnen in hun zoektocht naar hun eerste Europese titel. Maar het zal zonder zijn Kylian MbappéHij kondigde zijn vertrek bij de club aan aan het einde van zijn contract op 30 juni.

Kvaratskhelia, het laatste nummer van Paris Saint-Germain

Sinds de officiële aankondiging van de Franse ster Paris Saint Germain Het lijkt erop dat hij al stappen heeft ondernomen om een ​​vervanger te vinden. Er zweven al maanden talloze leads rond, maar er is er één die de laatste tijd steeds populairder lijkt te worden. Corriere dello Sport Die verklaarde dat hij grote belangstelling voor hem had Khvicha Kvaratskheliade grote onthulling van vorig seizoen in Italiaanse Liga Amet de Napels.

Een idee over Qatar?

Deze aanwijzing is door verschillende bronnen bevestigd en dit is ook het geval RMC SportDie onthulde ook dat de Georgiër geen nee zou zeggen tegen een verhuizing Paris Saint Germain. Deze vrijdag vertelt de krant Corriere dat de naam Kvaratskhelia Het had rechtstreeks door Doha kunnen worden opgeblazen, dus daar zou geen idee van zijn Luis Campos Geen suggestie Luis Enrique. Hij werd in juli 2022 voor iets meer dan 13 miljoen euro aangeworven en wordt nu door de gespecialiseerde website gewaardeerd op 80 miljoen euro. TransfermarktDat lijkt een bedrag te zijn dat binnen de mogelijkheden van de Parijse transfermarkt valt.

READ  Toulouse en UBB verliezen op groene loper, maar Bordeaux gekwalificeerd