Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rudi Garcia (OL) na winst in Monaco: ‘Vurige wens om op het podium te eindigen’

Rudi Garcia (OL-coach, winnaar van Monaco (3-2) deze zondag): “We hebben er alles aan gedaan om ons spel te spelen, we zijn gestopt, we hebben niet meegeteld. Ze scoorden en ze hadden een of twee situaties. We moesten niet overhaast de tweede helft ingaan. We wisten dat als we gelijk zouden spelen, de spel zou de geest veranderen. Ik zou niets zeggen over scheidsrechters, het enige dat ik wilde. “De nadruk is: wat is het belang van OL-spelers om rode kaarten te krijgen als ze winnen en nog drie dagen over hebben? betekent dat de provocatie van hen komt, het is niet normaal voor ons om rode kaarten te nemen als we niets deden, en we namen zelfs geen wraak. En je zult merken dat het zo is. Van hun kant zijn het de jongeren die provoceren de niet-titelhouders We zullen elf en Lorient-verdedigers moeten vinden (zaterdag om 17.00 uur).

We wisten mentaal sterk te zijn, vooral met nieuwkomers. Het derde doel is geweldig om te bouwen. We zijn terug bij de race, maar merken dat het pijn doet wat er uiteindelijk is gebeurd. We komen terug op een punt in het team waarvan we zeggen dat het de beste van het toernooi is, dus we zouden niet zo slecht moeten zijn. De druk die we niet hadden. We hadden maar één ding, en dat was om uit deze wedstrijd te komen nadat we ons best hadden gedaan om de wedstrijd te winnen. Het gaat erom vooruit te kijken. Ik denk dat er niet veel teams zullen zijn die negen punten krijgen (In drie wedstrijden)We moeten dat team zijn. Er is geen rust, maar een vurig verlangen om op het podium te eindigen. “

READ  Usman Deng, opgesteld door Paulo Banchero voor de 1e plaats door Magic, gaat naar Oklahoma City