Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben op de goede weg om terug te zijn, het wordt een geweldige comeback”

“Ik ben op de goede weg om terug te zijn, het wordt een geweldige comeback”

Charlie Musonda Jr. Hij vertelde de BBC over zijn wonderbaarlijke comeback. De Belgische middenvelder, ooit beschouwd als een van de grootste talenten in het componeren, droomt ervan om terug te keren naar de voetbalstadions om hoogten te vinden.

Sinds enkele maanden kunnen we dat zien op haar Instagram-account Charlie Musonda Jr. Dat de speler als een gek rent. Het doel: kunnen genieten van het plezier van het veld en voetbal.

Musonda is een puur product van de jeugdschool van Anderlecht, begeerd door heel Europa en verliet het viooltje op 15-jarige leeftijd voor Chelsea in 2012. De Brusselaar belooft hem een ​​mooie toekomst en ziet zijn vooruitgang worden onderbroken door herhaalde verwondingen. Onder een contract bij Chelsea tot 2022 werd Charlie Jr. vervolgens uitgeleend aan Betis Sevilla en Celtic Glasgow voordat hij het management van Vitis Arnhem overnam.

In Nederland zal hij een van zijn ernstigste verwondingen oplopen. Hij raakte in september 2018 geblesseerd aan de knie en pas in de herfst van 2019 ging het in de operatiekast over. Als de toekomst ingewikkeld is, Na 7 maanden staat de 24-jarige op het punt een comeback te maken.

Ik wist meteen dat er iets mis was, want toen ik wakker werd, kon ik niet lopenStart b Uitleg van Charlie Musonda aan de BBC.

En om toe te voegen: “Toen vertelden de doktoren me: als je nu geopereerd wordt, mis je nog een jaar. Je gaat drie jaar zonder voetballen. Er zijn risico’s dat u niet terugkeert. Zeker sinds de operatie die ik moest ondergaan Niet ongebruikelijk in het voetbal. Het is niet zoals de veters aan de voorkant waar je na zes maanden weer op de grond kunt liggen. de doktoren Hij vertelde me dat de kans op een comeback ongeveer 20% was. Om terug te komen en op het hoogste niveau te zijn, en weer te kunnen spelen voor een club als Chelsea, was bijna onmogelijk.

READ  Tyson Fury: Geen geld zal me ooit uit mijn pensioen halen

“Ik ben op de goede weg”

Desondanks besluit Charlie de operatie te ondergaan en werkt hij hard aan een comeback, die hij als een wonder omschrijft:Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het gemakkelijk was, maar ik heb altijd geweten dat er een aantal ontberingen waren die de moeite waard waren om door te maken. Ik voel me als een vechter die zich voorbereidt op een bokswedstrijd. Het wordt een geweldige comeback, een ongelooflijk verhaal. Elke dag is een etappe in de reis en elke dag komt dichter bij de terugkeer. Ik ben op de goede wegHij legt de speler vervolgens uit aan de BBC.

Omdat de speler uiteindelijk nog maar 24 jaar oud is. Hij heeft nog maar een paar jaar om het volledige scala van zijn talent te laten zien:Ik weet zeker dat als ik daar kom en terugkom, ik nog tien goede jaren kan spelen. Ik ben nog steeds vierentwintig jaar oud en in de bloei van mijn leven. Ik kan dit en dit is mijn doel.

Het is moeilijk om voetbal op tv te kijken

Naast dit complexe hervalidatieproces zag Charly Munsonda ook zijn voormalige jonge Chelsea-maatjes naar het hoogste niveau gaan met Blues. Mason MountEn de Tammy Abraham En de Reese James. “Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om te hacken, dus ik ben erg trots op ze. Als je ziet dat de mensen waarmee je bent opgegroeid tot nu toe zijn geslaagd, kun je niet anders dan gelukkig zijn. En ik hoop dat ik ooit weer met ze kan trainen en spelen. Omdat het moeilijk was om te zien wanneer je niet kon voetballen. Het was niet zo ingewikkeld. Ik kan geen voetbal op tv kijken en er nachtenlang over nadenken, soms zonder te slapen.

READ  Winnaar van de Ronde des Sables 2023 Genot

‘Mijn vader is een van de redenen waarom ik terug wil.’

Ten slotte doet de carrièrerol van Chary Junior enigszins denken aan de carrière van zijn vader. Ook hij, die bij Anderlecht wordt beschouwd als een getalenteerde middenvelder, zal zijn carrière moeten beëindigen vanwege een ernstige knieblessure.

Mijn vader is een van de redenen waarom ik wil terugkeren. Ik wil niet dat mijn carrière eindigt met een knieblessure. Ik wil laten zien dat mijn verhaal hetzelfde was, maar ik ben terug. Tijdens elk van mijn hercontroledagen dacht ik erover na. Ik dacht aan mijn vader, aan al degenen die dat niet deden. Mijn vader is mijn inspiratie, ik doe dit voor hemDe speler besluit.

Nog tot 2022 onder contract bij Chelsea, hervatte Charlie onlangs de training bij het U-23-team. Het blijft alleen maar je vingers kruisen tot de fysieke gaten in hem ophouden en totdat heel Europa dit talent eindelijk kan bewonderen.

Sportbulletin

Krijg elke ochtend de meeste sportinformatie.

Nou, niet meer verschijnen x