Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lempdes BMX Auvergne: Fall in Holland verbrijzelt Olympische droom van ernstig geblesseerde Jeremy Rincorell

Lempdes BMX Auvergne: Fall in Holland verbrijzelt Olympische droom van ernstig geblesseerde Jeremy Rincorell

Het is een daling van de training met ernstige gevolgen. Binnen enkele ogenblikken zag de doorgewinterde jockey Jeremy Rincorell van Lempdes BMX Auvergne zijn droom om Frankrijk voor de tweede keer te vertegenwoordigen op de Olympische Zomerspelen, binnen een paar maanden in Tokio, en crashte hij na een val van zijn fiets op 24 april op Papendal Trail Holland.

Dringend opererend in Nederland

De training waaraan de piloot van Ile-de-France met het team van Frankrijk deelnam, eindigde in het ziekenhuis, omdat hij met spoed geopereerd moest worden.

Lempdais, die afhankelijk is van zijn Facebook-account, schreef: “Ik ben tijdens een opwarmingssessie slecht gevallen. Mijn riem heeft mijn lies doorboord en een deel van mijn buik naar binnen geschoven. Ik had echt geluk dat de operatie ’s middags succesvol was. omdat ik bang was toen ik de omvang van de schade zag. “

Europa Cup: Het eerste podium dit seizoen voor Meddice Axel-Etienne en Roman Mait, in Verona

In een herstelperiode op lange termijn moet de piloot die is gekozen voor de Rio Games van 2016 zijn problemen geduldig benaderen voordat hij een terugkeer naar de competitie overweegt.

“Ik voel me kapot van hoe dingen in seconden gebeuren, maar het is zo en ik moet het verdragen.”Foto door Frances Campagnoni

Jeremy Rensorell (Franse nationale teamcoureur en Lempdes BMX Auvergne)

“Dus ik ben een paar weken” uit “en het beste wat ik kan doen, is voor mezelf zorgen. Het is echt moeilijk om dat onder ogen te zien voor de grote evenementen in mei die cruciaal zullen zijn voor wedstrijden. Ik heb het gevoel dat verwoest door hoe dingen in seconden gebeuren, maar het is zo en ik moet het onder ogen zien. ”

READ  Morata en Kramaric hebben zich in de topscorersranglijst geplaatst

Een mogelijke terugkeer naar werelden?

Als de keuze voor de Olympische Spelen in Tokio, die hem dichtbij leken, na deze ernstige blessure is weggevlogen, hoopt de internationale coureur terug te keren naar het WK, van 14 tot en met 22 augustus, op hetzelfde pad als Papendal, in Arnhem, waar vanaf de tweede is zijn lot gedeeltelijk veranderd.

“Jeremy moet een doel stellen. Het WK zou er een kunnen zijn, maar het zal echt beperkt zijn”, zegt Martin Lascaux Martinez, manager en president van Lempdaise, het Franse DN1-trio, gezien de herstelperiode die nodig is voor zo’n ernstige blessure.

Als spraakmakende atleet herstelt Jeremy Rensorell mogelijk iets sneller dan de geneeskunde verwacht. Hoe dan ook, dat is wat we wensen. Kom snel en met moeite terug.

Raphael Rochet

{“path”: “mini-thematique-inscription”, “thematique”: “MT_Loisirs”, “accessCode”: “13948157”, “allowGCS”: “true”, “bodyClass”: “ripo_generic”, “ContextLevel”: ” “KEEP_ALL”, “filterKeywords”: “1 | 10 | 11 | 22 | 24 | 17123”, “template”: “generiek”, “hasEssentiel”: “true”, “articleid”: “3948157”, “idArticlesList”: “3948157” departmentid “:” 282 “,” zoneid “:” 30683 “,” keywords “:” 1 | 10 | 11 | 22 | 24 | 17123 “,” pubs (uitgevers): “banniere_haute | article “,” site “:” MT “,” sousDomaine “:” www “,” urlTitle “:” lempdes-bmx-auvergne-une-chute-aux-pays-break-the-Olympic-dream-of-jeremy- rencurel-ernstig-gewond “}