Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OL – OL: Riolo’s verrassende opmerkingen over Rudi Garcia – Olympique Lyonnais

Foot OL – OL: Riolo’s verrassende opmerkingen over Rudi Garcia – Olympique Lyonnais

Verre van een fan te zijn van Rudi Garcia, feliciteerde hij OL-coach Daniel Riolo met zijn tactische veranderingen waardoor Legon een gekke wedstrijd tegen Monaco kon terugdraaien.

Tijdens een wedstrijd met een totaal krankzinnig scenario begon het OL-team de race voor de Champions League door AS Monaco (3-2) te laten vallen dankzij een doelpunt van Rayan Cherki in de laatste minuten. Vaak bekritiseerd, zowel door supporters als door de media, was Rudy Garcia deze keer in staat zich terug te trekken uit de wedstrijd door gerelateerde veranderingen voor te stellen die de organisatie van Monaco hinderden. Begin Ik ben achter de voet aanDaniel Riolo wilde de betalingsmogelijkheden benadrukken die de Lyon-coach maakte waardoor zijn team kon terugkeren naar de wedstrijd.

« Leon kreeg een grote boekhoudkundige klap, vooral omdat OL op een bepaald moment in de wedstrijd behoorlijk slecht aan boord was. Het is een gunstig scenario, in tegenstelling tot de week ervoor, voor Lille. Lyon won met 10 tegen 11. Garcia wordt vaak bekritiseerd omdat hij er niet in slaagt zijn streak recht te trekken. Daar veranderde hij dingen door terug te gaan naar vier achter hem, hij maakte goede veranderingen en zijn OL behaalde een totaal onverwachte overwinning. Het was een spannend spel. Memphis, met deze ietwat merkwaardige stropdas, was degene die OL opnieuw lanceerde. Dit winnen op tienjarige leeftijd is een geweldige prestatie. Lyonnais vermeed begrafenis. Ze leven nog. Als je in het duel om de derde plaats naar de kalender kijkt, vraag je je af welk team punten gaat verliezen? Zo kan het blijven. En het succes van OL in Monaco is misschien niet genoeg. Maar Leonie stierf tenminste niet! »Kondigde de journalist aan.

READ  Jumbo-Visma ergert zich aan Pogacar

Een verlenging van Garcia?

En de journalist is niet de enige die de prestatie van Rudi Garcia kan waarderen. Direct na de ontmoeting drong Jean-Michel Aulas veel aan op het werk van zijn coach. Terwijl de technicus aan het einde van zijn contract in juni voorbestemd leek om aan het einde van het seizoen de Rhône te verlaten, Deze verrassende overwinning op Monaco zou dingen kunnen veranderen. Een punt achter Monaco drie dagen na het einde, kon Gons nog dromen van de Champions League. Een kwalificatie in C1 zou Rudi Garcia in staat moeten stellen om de onderhandelingen met zijn management rustiger te benaderen. Mocht de voormalige LOSC-coach vertrekken, dan houdt Juninho de positie van Roberto de Zerbi nauwlettend in de gaten, die aan het einde van het seizoen Sassuolo verlaat.