Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Roberto Martinez wordt ontdaan van zijn staf en spelers tegen Nederland

Roberto Martinez, die donderdag werd uitgesloten tegen Wales, zal zondagavond in Amsterdam voor het eerst sinds zijn aankomst in 2016 vanaf de tribune naar zijn Rode Duivels kijken tijdens de A4-finale van de competitie tussen Nederland en België. van landen.

Hij vertelde zaterdag op een persconferentie vanuit het nationale centrum in Tubice dat de coach niet het recht had om tijdens de wedstrijd met zijn staf en spelers te communiceren. “Het maakt deel uit van de schorsing”, legde hij uit. “Op de tribunes zitten zal iets geheel nieuws voor mij zijn. Afgezien van het feit dat ik tijdens de rust geen interactie mag hebben met mijn staf en spelers, blijft de productie hetzelfde. We hebben een zeer getalenteerde en ervaren technische staf met theorie (Henry, noot van de redacteur) en Thomas (Vermaelen, noot van de redacteur)”, begon Martinez. (Belga)

© 2022 België. Alle rechten van reproductie en weergave voorbehouden. Alle informatie die in deze sectie wordt weergegeven (transcripties, foto’s, logo’s) is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. België. Bijgevolg mag niets van deze informatie worden gereproduceerd, gewijzigd, herverdeeld, vertaald, commercieel geëxploiteerd of hergebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. België.

READ  Zes maanden na de verkiezingen is er nog steeds geen regering in Nederland