Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Riversant werkt samen met Galago om cloud-native MDM en PIM in Nederland te leveren

Houston & Maple, Nederland – (Commerciële draad) – Toonaangevende cloud-native Sass Master Data Management (MDM) en productinformatiemanagement (PIM) -oplossingenprovider Riversand heeft vandaag zijn samenwerking aangekondigd met Galaco, een adviesbureau gespecialiseerd in P2B-oplossingen voor productinformatiebeheer.

Callagho adviseert merken over het optimaliseren van de implementatie van productinformatiebeheersoftware om een ​​succesvolle digitale transformatie te garanderen. De samenwerking met Riversand biedt klanten in Nederland schaalbare en dynamische multi-domein MTM en PIM, waarmee ze aanvullende applicaties kunnen creëren om aan nieuwe zakelijke behoeften te voldoen wanneer de marktomstandigheden veranderen.

“Met een geïntegreerd aanbod van Riversand’s cloud-native platform met Galaco’s operationele ervaring, zullen klanten meetbare waarde ontvangen in hun PIM- en MTM-investeringen”, aldus Arjan Herscomb, CEO en oprichter van Galaco.

De samenwerkingsoplossing biedt een innovatieve benadering van digitale transformatie voor middelgrote en grote ondernemingen in Nederland met 360 graden inzicht in klant- en productbetrokkenheid, evenals het creëren van consumentenervaringen.

“Een succesvolle implementatie is de sleutel tot het verbeteren van een PIM-oplossing, en Calco’s ervaring op dit gebied is een belangrijk onderdeel van het vergroten van de waarde bij het implementeren van Riversand’s topklasse”, aldus Ben Rundt, Business Development Vice President bij Riversand. “We zijn verheugd om samen te werken met Galaco om de e-commerce groei van bedrijven in Nederland te versnellen.”

Over Galago

Bij Calcutta adviseren we bedrijven al meer dan 20 jaar om productdata en gerelateerde processen onder de knie te krijgen. Dit doen we als een onafhankelijke partner die adviesdiensten levert vanaf het begin van het PIM-selectieproces tot en met de implementatie. Het is onze toewijding om leiderschap op het gebied van productinformatie te implementeren als onderdeel van het digitale transformatietraject van onze klanten.

READ  In Nederland is er meer dan vijf maanden na de verkiezingen geen enkele regering in beeld gekomen

Over Riversand

Riversand biedt een Master Data Experience Platform (MTXP) waarmee klanten hun gegevens kunnen gebruiken met intelligente intelligentie, automatisering en vele andere domein-Sass-oplossingen. Het MDxP-besturingssysteem van Riversand is de motor die de digitale transformatie van klanten stimuleert door verbeterde zakelijke flexibiliteit, snelle acceptatie en verbeterde samenwerking binnen het bedrijf. Door gegevens te leiden naar ervaringen en inzichten, heeft Riversand een visie om bedrijven te helpen hun klanten beter te leren kennen, producten sneller te verplaatsen, processen te automatiseren, risico’s te verkleinen en hun bedrijf beter te runnen. Bezoek https://www.riversand.com/ Voor meer informatie volg ons op Twitter iversRiversandMDM op Twitter en Reversant on Center.