Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paconic International is de nieuwe technologiepartner voor Ideal 2.0 in Nederland

De nieuwe oplossing is gebaseerd op het geavanceerde betalingsplatform van Piconic International en zal betalingsstromen verbeteren voor een naadloze gebruikerservaring (UX) en soepele bedrijfsintegratie. Samenwerking stelt iDEAL in staat om de innovatieve diensten van Payconiq te accepteren en te lanceren door betalingen te combineren met digitale loyaliteitsprogramma’s.

Daarnaast zal Pagonic International het iDEAL-tolverkeer afhandelen Nederland, Door een Business Programming Interface (API) te bieden waarmee handelaars, banken en andere serviceproviders verbinding kunnen maken met de nieuwe Ideal-site via een gemeenschappelijk toegangspunt.

Door deze samenwerking zullen Currance Ideal en Piconic International de toekomst van online en mobiele betalingen vormgeven Nederland

Betalingen zonder wrijving aan IDEAL-handelaars en consumenten

Aanbieders, acquirers, betaaldienstverleners, handelaren en consumenten profiteren van de nieuwe technologie-infrastructuur iDEAL 2.0, waarmee u snel en gemakkelijk verbinding kunt maken met iDEAL. Met het nieuwe UX-ontwerp en nieuwe functies voor de diensten met toegevoegde waarde van Pagonic International, wil Currency Ideal de wisselkoers verbeteren.

Door de samenwerking tussen Currance Ideal en Pagonic International kunnen consumenten gemakkelijker verifiëren en betalen met iDEAL. De voorkeursbank van de klant wordt automatisch geselecteerd en alle door de klant geautoriseerde gegevens worden automatisch naar een webwinkel gestuurd, wat een vlotte transactie garandeert.“Hij legde uit Daniel van Delft, CEO van Currans

Betrouwbare en efficiënte technologie

Baconic International – het vertrouwde betalings- en verwerkingsplatform van Penelox in meerdere landen – staat klaar om naar een volgend niveau te groeien. Het bedrijf wil een toonaangevende technologieleverancier worden EuropaEn de samenwerking met iDEAL levert een belangrijke bijdrage aan dat doel.

READ  Maxima recyclet een geweldige look in Wenen

Baconic biedt meer betrouwbaarheid met de nieuwe infrastructuur voor iTeal 2.0. Aangedreven door functies die zijn ontwikkeld door Payconiq International, Currence iDEAL en de bijbehorende betalingsdienstaanbieders, is het mogelijk om nieuwe diensten met toegevoegde waarde te creëren, zoals een snelle uitcheckservice.

We zijn verheugd om samen te werken met Currance Ideal als hun technologieleverancier. iDEAL is de meest populaire online en mobiele betaalmethode Nederland We dragen graag bij aan een snellere, eenvoudigere en betere iDEAL-betaalervaring voor webwinkeliers en consumenten door het implementeren van onze innovatieve diensten. We hebben ons schaalbare betalingsplatform verder verbeterd om aanzienlijke hoeveelheden efficiënt en betrouwbaar te verwerken. We kijken ernaar uit om de uitbreiding van ons internationale partnerschap voort te zetten,Guido Vermont, CEO van Pagonic International

De upgrade naar Ideal 2.0 zal naar verwachting begin 2022 live gaan en alle partijen die betrokken zijn bij de waardeketen zullen profiteren van meerdere concurrentievoordelen. Payconiq International zal naar verwachting op de lange termijn meer dan een miljard iDEAL-betalingen per jaar afhandelen.

Samen zullen Currans Ideal en Pagonic International de zeer concurrerende Ideal tariefstromen voor Nederlandse handelaren en consumenten beschermen, ontwikkelen en promoten.

Over valuta’s

Currans is eigenaar van de Nederlandse joint venture en digitale identiteitsproducten iDEAL, iDIN, Incassomachtigen en Acceptgiro. Currans heeft tot doel de concurrentie te vergemakkelijken en de transparantie in collectieve betalingssystemen te vergroten Nederland, Met behoud van de hoogste kwaliteits-, prestatie- en veiligheidsnormen voor haar producten. Currans is een autonoom orgaan met een bestuursorgaan dat zijn onafhankelijkheid garandeert. Currans is in 2005 opgericht met goedkeuring van acht Nederlandse banken. Dit werd mede ingegeven door de aanbevelingen van de Welling Commissie in 2002 om concurrentie op het gebied van meer transparantie en betalingen te bevorderen. De oprichting van Curran creëerde een nieuw marktmodel voor het Nederlandse betalingsverkeer, waarin producteigendom en regulering worden gescheiden van het transactieproces.

READ  Nederland halveert stikstofuitstoot ondanks verzet boeren – EURACTIV.com

Bezoek voor meer informatie www.Currence.nl En www.iDEAL.nl

Over Payconiq

Begonic International a LuxemburgEen gebaseerd mobiel betalings- en betalingsverwerkingsbedrijf is actief LuxemburgNederland En Belgie – Door Pancontact Pagonic. Baconic International werkt nauw samen met grote retailbanken, betalingsdienstaanbieders, betalingsplannen en handelaars, en biedt hen een robuust platform voor het opstarten en verwerken van tarieven. Baconic International is het eerste Europese betalingsbedrijf dat consumenten tariefoplossingen voor meerdere landen aanbiedt waarmee ze facturen, online, winkels en andere items kunnen betalen met een smartphone.

Bezoek voor meer informatie www.payconiq.com

Neem contact met ons op voor meer informatie:

BRON Payconiq