Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Reims-AS Monaco: de officiële line-up

Enerzijds onderhoud, anderzijds in Europa. Stade Reims, 12e geplaatst met 42 punten, verwelkomt Monaco in de laatste race en namens de 36e dag van de Franse competitie. Als het behoud van de elite een aanwinst lijkt te zijn voor de Rémois die vijf punten voorin hebben in de 18e, zijn de laatste drie dagen bijzonder riskant, met een reis naar Parijs, een receptie in Bordeaux en dus de receptie van ASM vandaag. In dit segment zijn Wout Faes en Ghislain Konan, geschorst van de reis naar Nîmes, terug bij de elf. Fallon Berisha, die een maand geleden geopereerd werd aan een knieblessure, is afwezig.

Wat volgt na deze aankondiging

Aan de andere kant nam Club Rocher, dat vorige week verloor van Olympique Lyonnais (2-3), afscheid van hun dromen over de titel. Er is echter nog een plek in de Champions League die tegen het einde van het seizoen moet worden binnengehaald. Sofian Diop (enkel), Stefan Jovic (kuit) en Crepe Diatta (Covid-19) bevinden zich in de re-trainingsfase en verloren. Niko Kovac sluit zich aan bij een zeer competitief team met goudklomp Aurelin Tshwamini in het midden. De jonge Eliot Matazzo staat bij de aftrap in de rij.

Teamformaties:

Reims: Rajkovic – Phuket, Weiss, Abdulhamid, Konan – Monitsy, Kasama, Chavalerin – boek, Dia, Kavaru.

Monaco: Lecomte – Disasi, Maripán, Badiashile – Aguilar, Fofana, Matazo, Tchouaméni, Henrique – Volland, Ben Yedder.