Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona werd boos na de verlenging van Neymar

Wat volgt na deze aankondiging

Neymars terugkeer naar Barcelona? We moeten nog wachten. De nummer 10 Paris Saint-Germain-speler verlengde zijn contract bij de Franse kampioen zaterdag tot 2025, met een clausule waardoor die huurovereenkomst met een extra jaar kan worden verlengd. Daarom was de serie dit keer van korte duur, ook al was de Catalaanse pers vanaf gisterochtend nog steeds overtuigd dat het mogelijk was om de Braziliaan terug te zien in een blaugrana-jasje.

Zoals de radio laat zien Rek 1Aan de kant van Camp Nou waardeerden we die verlenging niet echt. De staf van de Catalaanse club hoopte deze zomer al om hem te rekruteren. Een afgezant reisde een maand geleden naar Parijs om met de speler te overleggen, en de laatste vertelde hem dat hij koste wat het kost naar Catalonië wilde terugkeren.

Neymar maakte duidelijk dat hij niet tevreden was met het Parijse project

De Braziliaanse ster benadrukte duidelijk het feit dat ze niet echt in het PSG-project gelooft. Bij FC Barcelona zijn we duidelijk teleurgesteld over de uitkomst van deze zaak, en vandaag hebben we het gevoel dat de speler hem gebruikt, volgens de Catalaanse administratie, die de interesse van Barcelona gebruikte om betere voorwaarden in Parijs te krijgen.

De krant geeft aan dat dit bestand definitief zal worden gesloten en de Catalaanse club zal overschakelen naar andere spelers. Erling Haaland, Memphis Depay en Kun Aguero blijven bovenaan het boodschappenlijstje van Joan Laporta staan ​​voor de volgende transferperiode, waarin het Liga-team dankzij Has meer geld kan uitgeven dan verwacht. Financiële manoeuvres van de nieuwe president. Maar het zal Neymar niet zijn …

READ  Voorlopige lijst van sperwers in Togo