Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid versloeg Caserinho in de King’s Cup

Real Madrid versloeg Caserinho in de King’s Cup

Wedstrijd: 1-0

Op de grasmat in slechte staat van Caserinho, begon Real Madrid aan hun Copa del Rey-reis met een vernieuwde selectie en beroofd van verschillende leidinggevenden. Karim Benzema, auteur van een brace in de laatste wedstrijd van het toernooi, zat dinsdagavond bijvoorbeeld niet in de gelederen van het team van Carlo Ancelotti, in tegenstelling tot twee mondiale driekleuren, Aurelien Choameni en Eduardo Camavinga, die op het middenveld stonden.

De afwezigheden waren voelbaar in de eerste periode. Gehavend in fysiek bloedbad, hebben de Merengues moeite gehad om technisch het verschil te maken. Eden Hazard ontbrak en vooral de verdediging van Madrid stond onder druk. Onder impuls van Carmelo Merenciano toonden de spelers van Caceres zich aanvallend maar zonder een duidelijke stelling te creëren ondanks enkele stops van Lunin. Het eerste seizoen was ook kansarm en Cacereño deed het beter dan de strijd aangaan met de Europese kampioenen.

Bij terugkomst uit de kleedkamer bleven de discussies evenwichtig. Met de vrijlating van spelmaker Merenciano dreigen de spelers van Caceres aanvallend niet meer. De intrede van Rüdiger en Vallejo in de gelederen van Real Madrid versterkte hun achterstand. Real speelde ook niet veel, maar beschikte over spelers die op elk moment het verschil konden maken. Dit is het geval voor Rodrigo. Gevonden in de linkerhoek van het gebied, drong hij zich een weg naar het gebied tussen twee verdedigers voordat hij de tegenoverliggende nis vond om de score te openen (0-1, 69). Na zijn bevrijding was het Witte Huis nog niet veilig. Maar ondanks de recente aanvallen van de vierdeklasser wist Real Madrid zijn ticket voor de rest van het toernooi te behouden.

READ  Lukaku Provoc Ronaldo

Rodrygo, voornamelijk gebruikt in de rol van luxe grappenmaker, werd dinsdagavond in de voorhoede van de aanval van Madrid geplaatst. In een ander record dan dat van Karim Benzema en na een WK met een gemist schot op doel tegen Kroatië, wist de Braziliaan in de 69e minuut het doelpunt te evenaren. de doelman van de tegenstander. Het doelpunt bezegelde Madrid’s kwalificatie en toonde Rodrygo’s betrouwbaarheid: desgevraagd reageert hij vaak.