Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mikel Arteta’s woede over arbiters met Arsenal – Newcastle / Premier League / J19 / Arsenal – Newcastle (0-0) / SOFOOT.com

Mikel Arteta’s woede over arbiters met Arsenal – Newcastle / Premier League / J19 / Arsenal – Newcastle (0-0) / SOFOOT.com

Twee beslissingen die fout gaan.

Het is het einde van Arsenal’s winning streak van vijf wedstrijden. Goed onder controle gehouden door een nog steeds sterk Newcastle-team deze dinsdag (0-0)Londenaren namen de leiding over zonder er ooit in te slagen de vergadering op gang te brengen. Een wedstrijd met hoge inzetten met twee controversiële box-evenementen ekster, wat had kunnen resulteren in een penalty. Ongunstige beslissingen voor de gebouwen waar coach Mikel Arteta, die tijdens een persconferentie erg van streek was, niet tevreden over was: “Ik heb het niet over de scheidsrechter, ik heb het over wat ik heb gezien. Het is simpel, er zijn twee soorten straffen, twee gemeenschappelijke straffen.”

Het einde van de wedstrijd was spannend, met een van de gerichte operaties (een hand van Jacob Murphy in het gebied op een voorzet van Granit Xhaka) in de slotseconden. Ondanks Arteta’s druk op de scheidsrechters kreeg Arsenal niets en kreeg thuis een gelijkspel tegen. Al elf wedstrijden ongeslagen in de Premier League Arsenaal Het missen van de kans om te stijgen in het klassement terwijl het acht punten voorsprong houdt op Manchester City.

vice-president

READ  "We moeten nederig werken, er is niets gebeurd"