Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid rockt met Celtic en bevestigt de eerste plaats in zijn groep / C1 / Gr. E / Real Madrid-Celtic (5-1) / SOFOOT.com

Real Madrid 5-1 Celtic

Doelpunten: Modric (5 .)eSP), Rodrigo (21eSP), Asensio (52e), Vinicius (61 .)e) en Valverde (71 .)e) voor schuimgebakjes // Jota (84e) voor jongens

Koninklijke weg.

Real Madrid behaalde de eerste plaats in Groep F door Celtic een mep te geven, die al was uitgeschakeld (5-1). Het ging heel snel voor het Witte Huis, geholpen door de traditie van nietsvermoedende Schotten. De eerste is Moritz Jens na een gemiste recuperatie van Federico Valverde, die vanaf de penaltystip voor de openingstreffer zorgde voor Luka Modric. (5e1-0). Dan een van Matt O’Riley voor Rodrygo, waardoor Rodrygo de pot kan verdubbelen op 11 meter. (21e2-0). Genoeg om de laatste Spaanse vertegenwoordiger in C1 zijn rug te laten beveiligen, terwijl Vinicius het in zijn eentje oppakt tegen Joe Hart (22e).

Celtic slaagde er daarentegen niet in Thibaut Courtois te misleiden. De Belg greep zelfs in toen Stephanie Frappart een nieuwe strafschop floot voor tinten Dit keer, na een overtreding van Ferland Mindy (35e). Resultaat, Madrid gaat vooruit. Marco Asensio scoorde door gebruik te maken van een pass van Dani Carvajal (52e3-0). Alvorens plaats te maken voor Karim Benzema, die terugkeert van een blessure, redt Vinicius zijn wedstrijd met een voorzet van Valverde. (61e4-0)Wie sluit het feest van zijn familie af door van buiten het dak een bal in het net te gooien? (71e5-0). Een goede snede in Jota’s vrije trapscore verandert niets (84e5-1)Real Madrid ontwijkt de grootste teams in de achtste finales.

READ  Sampdoria Genoa zit diep in de schulden en is al gedegradeerd

Het spreekt voor zich dat winnen vermijdt alles “gebrek aan communicatie” Van de bank af in dit soort situaties…

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal (Vazquez, 64e), Militao (Vallejo, 73 .)e), Alaba (Fernandez, 66e), Mendy – Valverde, Kroos, Modric (Ceballos, 66 .)e) – Asensio, Rodrygo, Vinicius (Benzema, 64e). Fitnesstrainer : Carlos Ancelotti.

Keltisch (3-5-2): Hart Juranovich, Jeans, Starfelt, Taylor Hattat (Abelgard, 82)e), O’Reilly, Moy (Turnabull, 64e) – Aanbidding (Jota 64 .)e), Fruhashi (Giacomakis, 64.)e), Maeda (Haxabanovic, 64 .)e). Fitnesstrainer : Engel Postecoglou.

  • Resultaten en klassementen UEFA Champions League
    c.