Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vivian Miedema: Arsenal-spits heeft ‘rust en herlaad’ verlof en moet terugkeren na interlandbreak | voetbal nieuws

Arsenal-spits Vivian Miedema heeft verlof gekregen om “uit te rusten en op te laden”.

De 26-jarige zal naar verwachting terugkeren na de interlandperiode en is niet geselecteerd in de Nederlandse ploeg voor zijn aanstaande internationale vriendschappelijke wedstrijden tegen Costa Rica en Denemarken op respectievelijk 11 en 15 november.

Arsenal, dat tweede staat in de WSL, zegt dat Midema verlof heeft genomen om uit te rusten en op te laden, dus ze zullen zondag zonder haar zijn op de reis naar de laatste club van Leicester.

Gebruik de Chrome-browser om een ​​eenvoudigere videospeler te krijgen

Hoogtepunten van de Women’s Super League-wedstrijd tussen Arsenal en West Ham

Daarna ontvangt Arsenal Manchester United, live op Sky Sports, voor de grote wedstrijd op zaterdag 19 november. De ploeg van trainer Jonas Idival won de eerste vijf wedstrijden, kreeg één doelpunt tegen en scoorde 14 goals.

Gebruik de Chrome-browser om een ​​eenvoudigere videospeler te krijgen

Dit zijn de beste goals van Midema van vorig seizoen

Maar Midima had een moeilijke seizoensstart, scoorde twee doelpunten en was beperkt tot het optreden als invaller in de laatste twee competitieduels.

Ze maakte vorig seizoen 14 competitiedoelpunten en tekende in mei een eenjarig contract bij de club.

Gebruik de Chrome-browser om een ​​eenvoudigere videospeler te krijgen

Karen Carney en Sky Sports’ Kelly Smith reflecteren op een weekend vol actie in de Women’s Super League

WSL kijken op Sky Sports

La Super League feminine de la Barclays FA continue d’être l’une des offres phares de Sky Sports hanger la campagne 2022/23 en après que les chiffres de visionnage aient augmenté de 171% la saison dernière, nus diffuserons 35 exclusieve wedstrijden en direct Deze keer.

READ  "Meer dan een kwestie van geld", daagt hij Bob Infantino uit over zijn beheer van de WK-televisierechten

Carolyn Parker staat aan het hoofd van de huidige lijst van Sky Sports WSL-presentatoren en omvat deskundige criticus Karen Carney. Ze zullen dit seizoen worden vergezeld door een van de grootste Engelse toppers, MBE Kelly Smith, bekend van haar succesvolle periode bij Arsenal en als de topscorer aller tijden van Engeland.

Elke donderdag uitgezonden Sky Sports Premier League, Jessica Creighton komt terug met een uitgebreid verslag over alles wat met Premier League en vrouwenvoetbal te maken heeft binnen WSL.

Het programma zal het speelveld blijven overstijgen met exclusieve toegang achter de schermen, diepgaande analyses, interviews met spelers en managers en het aanpakken van problemen in en rond het spel.

Zoals altijd zal Sky Sports News de klok rond draaien met doorlopende redactionele berichtgeving het hele seizoen door en een speciaal Twitter-kanaal. Tweet insluiten Het blijft de thuisbasis van alle Barclays FA WSL-content op Sky Sports.

De lijst met wedstrijden van de Women’s Premier League van uw club

Arsenaal

Aston Villa

Brighton

Chelsea

Everton

Leicester stad

Liverpool

Manchester

Manchester United

tijdens het lezen

Tottenham

West Ham