Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Formule 1 | Haas F1 geeft toe dat het ‘dicht bij een aankondiging’ is

Günther Steiner heeft bevestigde geruchten bevestigd dat Haas F1 van plan is om zijn 2023-coureursopstelling af te ronden voor de Braziliaanse Grand Prix van volgend weekend.

Mick Schumacher’s belangrijkste kanshebber voor de stoel is mede-Duitser Nico Hulkenberg, die gisteren toegaf dat hij was “optimistisch” In verband met de totstandkoming van de overeenkomst.

“Nu gaan we aankondigen,” Steiner bevestigt.

Hij weigert echter te bevestigen dat Nico Hulkenberg de gelukkige is en houdt de spanning erin.

“Het is leuk, nietwaar? Een beetje spannend! We hebben de laatste stoel, we krijgen aandacht, we praten erover, het is cool.”

Dus toen hem werd gevraagd naar de kansen van Schumacher, antwoordde hij: “Het is altijd 50-50. Het is hem of een andere coureur.”

“Mick is zeker verbeterd in de laatste races. Hij zal echter niet worden weggelaten omdat hij van de punten af ​​was. Gene’s opmerkingen (Haas) worden op het eerste gezicht genomen.”

“Voor mij is het gewoon een race of een ronde. Voor mij gaat het erom te zien wat het beste werkt voor Team Haas op de middellange en lange termijn.”

“Mais ce n’est pas comme si nous avions dit ‘si Mick marque des points maintenant, il a la place ou non’. Le facteur décisif est d’avoir un pilote qui peut mener l’équipe à l’avenir et avec de stabiliteit.”

READ  Vieira wil Camara en de eerste leerling onder McCourts regering?