Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Liverpool klopt Napoli op niveau

Twee late goals zorgden ervoor dat Liverpool hun eerste Napoli-nederlaag van het seizoen (2-0) won op de laatste dag van Groep A in de Champions League, maar het Italiaanse team heeft nog steeds de leiding. Beide teams eindigden met een enkel record van vijf verliezen, maar de Reds hadden een overwinning van vier doelpunten nodig om hun verpletterende 4-1 nederlaag tegen dezelfde tegenstander in de eerste ronde uit te wissen. Maar alleen al het feit dat ze hun kwalificatie grotendeels veilig hebben gesteld – Ajax Amsterdam, derde, heeft zes punten – in zo’n complex nationaal seizoen laat zien dat C1 zeker het favoriete park van de Engelsen is, drie keer in de finale. seizoenen.

De overwinning op Napoli, de koploper van de Italiaanse Serie A met vijftien overwinningen en twee gelijke spelen, in alle competities tot nu toe, was geen geringe prestatie. De Italianen hadden in deze wedstrijd zelfs de score kunnen openen als de oneindige tussenkomst van de VAR niet vroeg in de tweede helft een kopbal van Leo Ostegaard in een microbuitenspel had afgekeurd. Maar het was uiteindelijk een kopbal uit een hoekschop van Darwin Nunez, die tijdens de wedstrijd binnenkwam, en Alex Merritt blokkeerde die aan de voeten van Mohamed Salah, die de bal vijf minuten na het einde met een scherpe punt over de lijn liet gaan, die Schoot het. Anfield (1-0, 85e plaats).

In blessuretijd maakte Nunez nog een tweede doelpunt, dat aanvankelijk wegens buitenspel werd afgekeurd voordat de VAR bewees dat hij in rechtspositie stond toen de tegenstander de hoekschop van Virgil van Dijk weer niet onder controle kreeg (2-0, 90) + 8). Uiteindelijk verlaat hij Liverpool met de grootste glimlach, ook al boekte de loting een grote drive voor hen in de Ronde van 16. Maar tegen die tijd zal er veel water en het WK onder de brug vandaan stromen.

READ  Euro Red Panthers: Maak plaats voor jongeren