Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emmanuel Macron was op zondag 6 november aanwezig bij de lancering van de Rome-route in Saint-Malo

Emmanuel Macron Wacht met spanning op zondag 6 november om Saint-Maloom het begin bij te wonen Rum RoadHet is 13:02 uur.

Volgens onze informatie wordt de president van de republiek vergezeld door zijn vrouw Brigitte Macronkunt u aan boord gaan van een fregat van de Franse marine en de start van de race bijwonen, bij Cancale.

Lees ook: In foto’s, in foto’s. Route du Rhum: Herbeleef enkele hoogtepunten van deze week in Saint Malo

Op uitnodiging van de burgemeester van Saint Malo

Vanaf 10 mei 2022, de dag na de herverkiezing van Emmanuel Macron, Jill LortonDe burgemeester van Saint-Malo had de president officieel uitgenodigd om: “Bezoek het dorp en geef de start van de Route du Rhum – Bestemming Guadeloupe 2022”. Half september zei Jill Lorton dat hij vertrouwen had in zijn bestaan.

Dit zal een geweldige eerste keer zijn sinds de president van de republiek in functie nog nooit de Rhum Road heeft gereisd. Slechts één premier deed dit: Edward Balladur In 1994, onder leiding van François Mitterrand.

De president geeft geen startsignaal

Naar verwachting zal de president van de republiek voor de race aan boord van het militaire schip het woord voeren. Hij mag echter niet het startsignaal geven, dat op een andere boot zal worden uitgesproken, Pont Avenondergeschikte Bretagne zinnen.

Na deze reeks zou Emmanuel Macron een paar minuten moeten spreken met Gilles Lorton, de burgemeester van Saint-Malo.

Ter herinnering: er worden 138 boten en schippers verwacht aan de startlijn van Pointe du Grouin in Cancale. Een record dat Transatlantic plaatst als de grootste buitenrace ter wereld.

READ  Miguel Angel Lopez is terug in Astana