Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid gaat door op Mallorca en leidt, maar de zorg gaat over Benzema

Real Madrid verkeert nog steeds in een kleine wolk. Vijf dagen na een spannende kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League ten koste van Paris Saint-Germain (3-1), boekte Merengues maandagavond een vierde succes in de competitie door RCD Mallorca te verslaan (3-0), aan het einde van de achtste dag Achtentwintigste van de Spaanse competitie. Met vier wijzigingen door Carlo Ancelotti in de basisopstelling (Carvajal, Militao, Modric en Asensio uitgeschakeld, vervangen door Vazquez, Mendy, Casemiro en Rodrygo), nam de club wat tijd uit de Spaanse hoofdstad om deze nieuwe overwinning op het team te schetsen. Zestiende plaats in het Spaanse kampioenschap, dat bleef op 4 opeenvolgende nederlagen.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Tijdens een zeer geëngageerde en plezierige eerste act domineerde Real aanvankelijk voordat ze gas terugnam en de lokale bevolking naar het puntje van hun neus liet wijzen bij Visit Mallorca Estadi. Sergio Rico moest snel werken voor Benzema en vervolgens voor Mendy (zesde), terwijl zijn verdediging de rest van de tijd dapper of zelfs heldhaftig bleek (42, 44), omdat Kroos geen oog kon zien (28, 41). De Bermellones hadden met voordeel terug kunnen keren naar de kleedkamer als Maffeo de externe baan van Courtois (op plaats 35) niet had gevonden, die niets anders had te doen dan een schuchtere poging van Olivan (27) te arresteren.

Het duo Benzema-Vinicius schiet weer op

Na rust voerde Casa Blanca de druk op de rookie op. Een strategie die zich snel terugbetaalt. KB9 profiteerde van Valverde’s grote herstel aan Papa’s voeten en bracht Vinicius Junior perfect over, die er snel bij was om de huid tussen de benen van de portier te leenen van PSG (0-1, 55). De 11e assist van de Franse speler in de Spaanse competitie dit seizoen. De medeplichtigheid tussen de aanvoerder van Real Madrid en de Braziliaans international in het algemeen zorgde de hele wedstrijd ook voor veel problemen voor de verdediging van de tegenstander. En in de nasleep van een levensgrote een-en-twee-wedstrijd met Benzema kreeg Vinicius een penalty, die de Blues-spits kalm omzette (0-2, 77e plaats).

READ  Dakar Rally, die Spaanse passie

Alvorens een helmschot in de achterkant van het net te sturen, op een positie bepaald door Marcelo (hij kwam terug in de plaats van de schilferige Mendy), om zichzelf een nieuwe dubbel te laten zien (0-3, 82), waardoor zijn totaal aantal goals op 22 kwam in de competitie, waardoor hij de beste vuurwerktechnicus ooit is aan de andere kant van de Pyreneeën. Er valt dan niet veel te beslissen, behalve de zichtbaar geblesseerde enkeluitval van Karim Benzema (85) na zijn tweede doelpunt van de avond. Verontrustend waren zes dagen El Clásico tegen Barcelona en drie dagen Didier Deschamps’ selectie voor de Blues, terwijl Rodrygo ook vóór Pre-Majoran (71) vertrok. wachten op, Real Madrid zal tevreden zijn om hun troon te consolideren met een overwinning van 10 punten op Sevilla.