Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain volgt Raphael Liao

Wat volgt er voor deze advertentie?

Een week in de hel. Sinds zijn vernederende uitschakeling uit de Champions League door Real Madrid, verkeert Paris Saint-Germain in een ware beproeving. De spelers, met uitzondering van Kylian Mbappé, de coach en de managers, werden uitgekozen en zelfs beledigd door extreem boze fans. Boosheid uitten ze zondag in het Parc des Princes ter gelegenheid van de receptie van Bordeaux.

Paris Saint-Germain wil Liao

Ondanks de 3-0 overwinning fluiten de fans voor hun spelers. Ze markeerden ook Camp des Loges en verdubbelden dit soort acties. Hij maakte duidelijk dat ze dit moesten blijven doen Parijs Deze dinsdag. In moeilijke omstandigheden moet PSG proberen de oefening 2021-2022 zo goed mogelijk af te ronden. na ? Het is tijd om op te ruimen. Maurico Pochettino moet vertrekken, net zoals sommige spelers, waaronder Angel Di Maria of Kylian Mbappé die in Madrid wachten, moeten vertrekken.

Leonardo kan ook in hun kielzog opnemen. De Parijse sportdirecteur is echter al geruime tijd bezig met de transferwindow. Leones Lucas Paqueta is vooral in zijn vizier. Maar zoals gewoonlijk, Braziliaanse verkenning in Italië, zijn favoriete jachtgebied. Volgens Gazzetta dello sportaan de kant van Milaan kijkend naar de bewoners van het Parc des Princes.

Er is al een aanbieding verzonden

De roze papieren publicatie onthult zelfs dat Paris Saint-Germain op weg is naar Raphael Leao en spreekt over een bod van € 70 miljoen. Ook wacht hij in de hoofdstad op een nettosalaris van 6 miljoen euro per Portugees seizoen (11 goals en 5 assists in 32 wedstrijden in alle competities dit seizoen). Milan hoopt echter nog steeds zijn contract te verlengen met het aflopen van zijn contract in juni 2024. En dat kunnen de Lombarden geloven.

READ  Geen spijt van Pigrée

in een microfoon daznDe voormalige speler van Lille zei onlangs: “Ik ben blij om in Milaan te zijn en ik wil hier geschiedenis schrijven. Ik wil dat mijn naam wordt ingeschreven in het museum van de club. Ik geniet echt van mijn leven bij deze club gedurende drie jaar. Mijn advocaat heeft al direct contact met de club voor een verlenging.” De wedstrijd is dus verre van winnend voor PSG, dat zich al voorbereidt op morgen.