Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid is vastbesloten om Mbappé Halland de dubbele klap te geven!

Wat volgt er voor deze advertentie?

Deze vraag houdt de voetbalwereld al maanden bezig. Waar spelen Kylian Mbappé en Erling Haaland volgend seizoen? De twee spelers spelen ongeveer op dezelfde positie, zijn ongeveer even oud (23 voor Mbappé, 21 voor Haaland) en zijn referenties geworden dankzij de indrukwekkende statistieken op het Europese toneel. Wat Mbappé betreft, in het geval van zijn vertrek bij Paris Saint-Germain aan het einde van het seizoen, zal de speler contractvrij naar Real Madrid gaan.

Als Paris er alles aan doet om hem te behouden, zullen er grote veranderingen binnen de club en een echt sportief project nodig zijn om hem te overtuigen om te blijven. Daarom kijkt Real Madrid er naar uit om hem in het algemeen terug te krijgen, ook al is er, zoals vorige week werd gezegd, en volgens onze informatie, nog niets getekend tussen de twee partijen. Dit laat weinig hoop voor de Parijse leiders.

Real Madrid centraal in het voordeel van Haaland

De echte coup voor Real Madrid is natuurlijk het dossier van Erling Haaland. De Noorse spits staat al weken in het middelpunt van geruchten en discussies. FCB? Real Madrid? De stad Manchester? Elke week lijkt er een nieuwe bestemming te verschijnen. Volgens onze informatie is Real Madrid echter de favoriete bestemming van de Haaland-clan. En dat weet de Meiring Club.

Zozeer zelfs dat hij er hard aan werkt om het dossier te sluiten en de overhand te krijgen in de competitie. Jammer als Manchester City de nummer 9 nodig heeft, de club van zijn vader. Jammer als Barcelona hem de rol van de nieuwe sterke man in een groep aanbood, het is Real Madrid dat Haaland doet trillen. En dit ondanks de aanwezigheid van Karim Benzema in het personeelsbestand en de wens om Kylian Mbappe te ondertekenen. Bovendien is Casa Blanca, ter voorbereiding op de grond, actief op zoek naar exit-deuren voor meerdere aanvallende spelers, waaronder Eden Hazard. Zo zouden Kylian Mbappé en Erling Haaland kunnen samenwerken in plaats van een nieuwe rivaliteit te sponsoren zoals Cristiano Ronaldo en Lionel Messi deden. Het valt nog te bezien of Real Madrid het allemaal gaat afmaken…

READ  Dortmund en Noorwegen trillen