Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid en Juventus – Mercato: Ancelotti dooft de gekke geruchten over Cristiano Ronaldo

Lancering echter! Voetbalclub Real Madrid: de duurste transfers in Meringue

Cristiano Ronaldo keert deze zomer niet terug naar Real Madrid. Terwijl Edo Aguirre, journalist bij El Chriringito, gisteren onthulde dat Carlo Ancelotti gesprekken was begonnen met zijn baas Florentino Perez om Cristiano Ronaldo terug te halen naar Real Madrid, ontkende coach Merengue dit met een tweet waarin de CR7-titel niet nagelaten werd.

“Cristiano Ronaldo is een legende van Real Madrid en ik heb echt respect voor hem. Maar ik heb niet gevraagd of van plan om Cristiano deze zomer vast te leggen.” De boodschap is meer dan duidelijk. Edo Aguirre riskeert daarentegen de woede van de Italiaanse tacticus op te wekken…

Cristiano Ronaldo keert deze zomer niet terug naar Real Madrid.

Terwijl Edo Aguirre, journalist bij El Chriringito, gisteren onthulde dat Carlo Ancelotti gesprekken was begonnen met zijn baas Florentino Perez om Cristiano Ronaldo terug te halen naar Real Madrid, ontkende coach Merengue dit met een tweet waarin de CR7-titel niet nagelaten werd.

READ  'Idrissa Joy was brutaal' / C1 / Quarterback / Paris Saint-Germain - Bayern (0-1) / SOFOOT.com