Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Betis: Youssef Sabali won zijn eerste duel tegen Memphis Depay voor het WK!

Real Betis: Youssef Sabali won zijn eerste duel tegen Memphis Depay voor het WK!

Ondanks het verlies tegen Barcelona op zaterdagavond, stelden vooral de media die Real Betis schreven de prestatie van Youssouf Sabali niet teleur.

Real Betis verloor zaterdagavond thuis in Benito Villamarin van Barcelona (1-2) tijdens de 35e speeldag van La Liga. De Catalaanse club was effectiever voor het doel en behaalde deze overwinning door in de laatste momenten van de wedstrijd te scoren Geweldige kanonskogel van linksback Jordi Alba.

Maar deze nederlaag doet niets af aan het goede spel van de mannen van Manuel Pellegrini, vooral Youssouf Sabali. De internationale rechtsbuiten uit Senegal, die voor het eerst in drie opeenvolgende wedstrijden in het toernooi sinds zijn komst werd opgericht, was zeer effectief in zijn spel, vooral in de verdediging.

En aan het einde van de bijeenkomst prezen de media zijn optreden alom, met name het nieuws van Real Betis. “Geweldige game. Zeer hardwerkend en met normen in een tijd waarin je je onderscheidt van het team”schrijven Dasmark Betisdie graad 6 gaf aan seniorenAls speler in het Girondin de Bordeaux-team.

tot Stadionradiowat de beoordeling 8 geeft, is Youssef Sabali ” Flexibele riem rekt sterk uit om diepte te geven en kan snel en behendig worden verplaatst. Hij was solide in de verdediging en effectief tegen Memphis Depay“.

Kunnen we echter zeggen dat Yuso Sabali zijn eerste duel met Memphis Depay won? De twee spelers zouden elkaar logischerwijs kruisen in de openingswedstrijd van het WK 2022. Maandag 21 november staan ​​de Senegalese Lions en de Nederlandse Oranjemannen tegenover elkaar.

wiwsport.com

READ  Formule 1 - Italiaanse Grand Prix: Hamilton gestraft op Monza