Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Formule 1 | De eerste race in de Grand Prix van Miami is van Max Verstappen

(Miami) Wie anders dan titelverdediger Max Verstappen die de eerste Grand Prix van Florida in de geschiedenis van de Formule 1 wint?

Geplaatst om 17:16 uur
Bijgewerkt om 17:19 uur.

Catherine Harvey Benard

Catherine Harvey Benard
Journalistiek

Het is een tweede overwinning op rij en derde in vijf Grands Prix dit seizoen voor de Red Bull-coureur, die foutloos reed in de zinderende hitte van Miami. Het scoorde ook de snelste ronde.

Laten we eerlijk zijn vanaf het begin: deze eerste clip van het Queen’s motorsportsysteem in Florida zal niet de geschiedenis ingaan.

De start van de race, zo niet de eerste helft, kende niet veel opwinding. Alles verliep vlot tot veertigEn In de schoot, toen een telefoontje tussen AlphaTauri’s Pierre Gasly en McLaren Lando Norris uit de safety car dwong.

Voor het ongeval had Verstappen een voorsprong van bijna 8 seconden op zijn belangrijkste rivaal, Monaco Charles Leclerc. toename in 46En Een ronde gaf de Ferrari-coureur nog een kans om de Red Bull-coureur voor te zijn, maar het mocht niet baten. Het leidende pakket bleef daarna hetzelfde.

En dus pakte Leclerc 2En gerangschikt, gevolgd door teamgenoot Carlos Sainz. Het is de derde keer dit seizoen dat een Ferrari-coureur op het podium is geƫindigd. Het was Red Bull, onder leiding van Sergio Perez, die op het podium eindigde.

Lewis Hamilton eindigde op 6En Rang aan boord van zijn Mercedes.

Meer details volgen.

READ  Sneeuw verstoort het schema van de Spelen in Peking