Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSG: Ziek, Messi onzeker voor Monaco

Lionel Messi deed vrijdagochtend niet mee aan de training in Camp de Loge. De Argentijn is ziek zoals gemeld door Prime Video en zoals bevestigd door ons.

Afhankelijk van zijn toestand zal zaterdag worden bekeken of hij de reis naar Monaco kan maken voor de wedstrijd van zondag om 13:00 uur.

Bij een deal zou Messi dit seizoen minder kans hebben om te schitteren in de Ligue 1, na een week van ontwikkeling onder de fluit van de Parijse fans in het Parc des Princes, bij elke aanraking van de bal.

Dit slechte nieuws voor PSG staat in schril contrast met het plezier dat Sergio Ramos vrijdag had. “Smile again” (glimlacht opnieuw): Dit is het bijschrift dat de Spanjaard achterliet bij een Instagram-post waarin hij er gelukkig uitziet onder de zon van Camp des Loges. De Spaanse verdediger is deze week na een lang herstel geleidelijk weer aan het werk gegaan. Op 23 januari speelde hij tegen Reims, zijn vijfde wedstrijd in het Parijse shirt voordat hij terugviel en behandeld werd voor een nieuwe kuitblessure, dit keer.

Zo miste hij natuurlijk een dubbele confrontatie tegen zijn oude club Real Madrid, wat tot een enorme teleurstelling leidde.

Sergio Ramos is samen met Neymar te zien op de grasvelden van Camp de Logis, die op 30 maart 36 jaar wordt, en hij deelde ook verschillende foto’s die op vrijdag werden genomen, vergezeld van fragmenten van aanstekelijke muziek van Vince Joy, Reds Hot Chili Peppers, Ram Jam of zelfs Koninklijke luxe.

READ  Mathieu Pfeffer pakt brons op reuzenslalom en Marco Odermatt wordt gekroond tot Olympisch kampioen
Ramos

De Spanjaard moet een beetje opgewonden zijn om te hopen op voldoende speeltijd in Monaco op zondag (13.00 uur). In plaats daarvan moet hij profiteren van de komende interlandbreak om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Lorient, op zondag 3 april (20:45 uur), in het Parc des Princes.

Achttien spelers zijn opgeroepen voor selectie

We zullen meer weten over de toestand van de Parijzenaars, en dus van Messi, wanneer de club zaterdag om 12.00 uur haar medisch rapport opstuurt.

Het programma van volgende week is al gedeeld. Spelers die niet in toom gehouden worden trainen dinsdag, woensdag en donderdag en moeten daarna rusten op vrijdag, zaterdag en zondag.

Dat zullen er echter niet veel zijn op Camp des Loges. Er zijn al verschillende internationale spelers opgeroepen: Mbappe en Kimpembe (Frankrijk), Messi, Di Maria en Paredes (Argentinië), Neymar en Marquinhos (Brazilië), Verratti en Donnarumma (Italië), Wijnaldum (Nederland), Kerrier en Draxler (Duitsland ), Diallo en Gué (Senegal). ), Mendes en Danilo (Portugal), Simmons (Nederland Onder 19), Michot (Frankrijk Onder 19).