Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pep Guardiola heeft Haaland’s profiel verwijderd

Lanceer doel! voetbalclub LOSC, OL, Monaco, OM: Top 10 verkopen van Tier 1 naar de Premier League

Hoewel sommige media al een overeenkomst tussen de speler en Manchester City hebben aangekondigd, kon Pep Guardiola deze niet vrijgeven op een persconferentie over het gerucht van Erling Haaland (Borussia Dortmund, 21).

De Spanjaard is niet meer open, in de hoop dat hij tegen het einde van dit seizoen niet meer met dit soort vragen te maken heeft: “Sinds ik hier ben, zeggen ze elke maand dat we 50 spelers zullen aantrekken. Op dit moment is het onmogelijk voor de jongens die hier niet zijn om te praten.” Haaland is Dortmund. Je kunt vragen over deze of gene speler. De transfermarkt gaat beginnen en er kan veel gebeuren. Misschien zal ik het hebben over het feit dat deze club een spits voor de komende 5,6,7 jaar misschien een keer per jaar, maar niet meer.”.

Terwijl Real Madrid, Barcelona en – in mindere mate – Paris Saint-Germain alle ogen op de Noor gericht houden, vallen de burgers volgens de Engelse en Duitse pers op als de meest geloofwaardige kandidaten om bij Cyborg te tekenen…

Harde reactie van Guardiola

Pep Guardiola (Manchester City) kon het niet waarderen dat een journalist hem belde op het gerucht dat Erling Haaland (Borussia Dortmund) naar zijn club was gestuurd. De Spanjaard splitste een expliciete opheldering over Mercato…

READ  De Franse outcast-vrouw tijdens de estafette in Östersund