Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Messi zal niet scheiden van Paris Saint-Germain, de beloften van zijn clan

Sinds vorige week, toen de parkfans naar hem floten, bevindt Lionel Messi zich in een gecompliceerde situatie. La Pulga maakt een van de slechtste periodes door sinds zijn aankomst in de Franse hoofdstad. Dus hij eet zijn zwarte brood, maar dat betekent niet dat hij eraan denkt om weg te gaan. Het idee van een echtscheiding is volledig genegeerd door zijn biograaf, Guillem Balague.

In zijn wekelijkse column in Le Parisien beweerde de Spaanse journalist dat Messi niet iemand is die snel opgeeft. Dit is de reden waarom hij aan het einde van het seizoen niet kan worden getransfereerd. Hij benadrukte dat “de realiteit simpel is: Leo Messi heeft nog nooit in zijn leven een voetbalcontract verbroken, en net zoals hij teleurgesteld is door de uitsluiting uit de Champions League, is hij niet van plan het contract te beëindigen. Zijn Parijse avontuur.”

Er is geen verband tussen Messi en Barcelona

Er gaan de laatste tijd geruchten over een toenadering tussen de zevenvoudig Ballon d’Or en zijn voormalige club Barcelona. Er is ook Balaghi verzekert dat er niets ernstigs is. “De geruchten over een terugkeer naar Barcelona zijn ongegrond”, zei hij. Er is geen contact meer geweest sinds hij Catalonië verliet. Hij heeft een contract tot eind juni 2023 bij Parijs en is van plan dat te respecteren. Messi zal altijd van Barcelona houden, het is de club die hem in staat heeft gesteld zijn kinderdromen te vervullen en vervolgens zijn legende te schrijven. Aan de andere kant heeft hij geen enkele band meer met Joan Laporta, de huidige president, die volgens hem zijn vertrouwen heeft geschonden. Ze hebben elkaar niet meer gesproken sinds de dag dat Messi in tranen afscheid nam van Barcelona.

READ  Waarom Manchester United Mauricio Pochettino niet langer wil

Het enige eerlijke dat in de media over hem wordt gezegd La Bolga bevestigde dat hij nog steeds wordt getroffen door de uitsluiting die hij opliep in de Champions League. Balage zei altijd: “Net als al zijn teamgenoten, net als alle fans en alle waarnemers, vraagt ​​Messi zich al een week af hoe een dominant team dat erin slaagde drie goals te maken (waaronder twee buitenspelgoals natuurlijk) op deze manier kon instorten. Maar de oudste weet dat het mogelijk is om snel drie doelpunten te maken als de dynamiek wordt omgekeerd.