PRO Hockey League – The Red Panthers versloeg de VS met 3-0 in hun eerste officiële wedstrijd van 2021

(Bulgha) De Panthers versloegen de Verenigde Staten met 3-0 (eerste helft: 1-0) in hun eerste dubbele wedstrijd tegen de Verenigde Staten, het 15e land ter wereld, in het kader van de Professional Hockey League, zaterdag. Op het Wilrijkse Plein in Antwerpen. Aan het einde van hun tiende meeting van de competitie, de eerste van het jaar, hebben de Belgische spelers, Raul Ehren, 12e geplaatst in de International Equestrian Federation, nu twee overwinningen behaald in de profcompetitie, voor de terugwedstrijd op zondag. en is nog steeds in Antwerpen. (17.30 uur).

Zonder enkele Gentse houders, recentelijk Belgisch kampioen genoemd, zoals Kapitein Alex Gurneys of Anne-Sophie Vanden Bury en zonder haar coach Raul Ehren, werd het behouden door een laatste wanhopige verbintenis met zijn club Den Bosch (hij won ook de titel voor de 20e keer op zaterdag in Nederland) en vervangen door zijn Australische assistent Tim White, en België domineerde het eerste kwart. In het Belgische doel is Aisling D’Hooghe na haar geboorte weer terug in de nationale ploeg, maar ze moest wel oppassen met een of twee tegengestelde blokken. Aan het begin van het tweede kwartaal vond de in Canada geboren Abi Ray het luik door een voorzet van Justin Racer (17) af te buigen. Na de pauze, met Elena Sotgiu tussen de borden, veranderde de wedstrijdsamenstelling niet. De wedstrijdstatistieken gaven 7 strafpunten aan (versus 0 in de VS), 53 procent balbezit en 43 doorbraken voor de Belgen, wat een duidelijke controle bevestigt over de Panthers die ook graag hun terrein willen voorbereiden. Mogelijk .. volgende euro, begin juni in Amsterdam. Tiffin Duquesne verdubbelde de Belgische voorsprong aan het begin van de tweede helft op PC (33), voordat Ray, die zaterdag zeer aanwezig was, aan het einde van de wedstrijd een dubbel wist te scoren (58). Na 10 wedstrijden behaalde België 2 overwinningen en 3 gelijkspel, waaronder 1 gelijkspel met 5 nederlagen. De Panthers staan ​​nog steeds zevende van de 9 landen op de ranglijst, met 33,33 stuks. De Verenigde Staten blijven de negende en laatste met 0 computers. Na het uitstellen (of annuleren) van het dubbelduel tegen Argentinië komend weekend, vindt de volgende Belgische ontmoeting plaats op 30 mei, nog steeds in Antwerpen, ter gelegenheid van de terugwedstrijd tegen Nederland. Concurrentie met 87,88 computers. . (Belga)

READ  Wijnaldum wordt binnenkort ontslagen, is er al een vervanger voor Leonardo in gedachten?