Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sampaoli sneed weer de hoofden!

De coach van Olympique de Marseille heeft snel besloten om in de laatste twee duels 4 spelers uit de poule uit te sluiten, inclusief het gezicht van Angers op zondag (21.00 uur).

Olympique de Marseille, die bijna in aanmerking komt voor de Europese competitie, wil zijn premies de laatste twee dagen van dit seizoen 2019-2020 niet opgeven. Nu Lens Wren zijn comeback maakt, kent Marseille FC geen marge. Succes is dus onvermijdelijk tegen Angers, aanstaande zondag (aftrap 21.00 uur).

4 spelers zijn buitenspel gezet, Gueye wordt gestopt en 11 die zijn richting uit gaan

De kwestie had deze week een zekere weerklank: Jorge Sampaoli begon zijn kleine revolutie door vier spelers uit de professionele groep buitenspel te zetten: Michael Quizans, Saifuddin Khawi, Valair German en Christopher Rochia. Op deze zondag of een week later worden deze vier elementen niet op elkaar afgestemd. Voor de rest moet de voormalige Argentijnse coach zichzelf de geschorste jonge middenvelder Papi Jay ontzeggen.

OM zou hun bestelling in 3-5-2 moeten houden. Verwacht wordt dat hij een verdedigingslinie zal hebben tegen Steve Mandanda met Balerdy, Alvaro Gonzalez en Caleta Carr. Op het middenveld wordt verwacht dat Camara, Rongier en Tuven doorgaan, met Lirola en Nagatomo in de pistonrollen. Ten slotte moet Payet de Poolse aanvaller Milik opnieuw steunen in het offensieve front.

Mogelijke vorming van OM : Mandanda – Balerdi, Gonzalez, Caleta-Car – Lirola, Thauvin, Kamara, Rongier, Nagatomo – Payet, Milik.

READ  Arn Sloat (Feyenoord) nieuwe favoriet voor de trainerstaak?