Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland wordt afhankelijk van Tom Dumoulin

Nederland wordt afhankelijk van Tom Dumoulin

Guillaume Issner, Media365, publiceerde op zaterdag 15 mei 2021 om 21.10 uur.

Tom Dumoulin zal in juli het Holland-shirt dragen. De Jumbo-Visma-racer werd door Bondscoach Koos Moerenhout geselecteerd voor Road Race (24 juli) en Time Experience (28 juli) van de Olympische Spelen in Tokio.

Alles versnelt voor Tom Dumoulin. De dag nadat de training van Jumbo-Visma bekend maakte dat zijn deelnemer terugkeerde naar de competitie, in de Tour de Suisse (6-13 juni), werd de laatste door Koos Moerenhout uitgekozen om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio. De 30-jarige neemt op 24 juli deel aan een wegwedstrijd met Bock Molema, Wilko Kildermann, Dylan Van Parley en Uri Havije voordat ze vier dagen later in de tijdrit gaan rijden. De tweede deadline van 28 juli heeft een speciale smaak voor de Maastrichtse burger. En dat weet de bondscoach maar al te goed. In een verklaring van de Nederlandse Wielerfederatie (KNWU) gaf Kos Morinhout zijn redenen om zijn doorgewinterde renner naar Tokio te brengen, die contact met hem had gehouden tijdens zijn vier maanden durende onderbreking van de factie.

Tijdrit in de zoeker

“Tom Dumoulin heeft zijn ambities uitgesproken voor het starten van een tijdrit en een wegwedstrijd en ik ben ervan overtuigd dat hij zich met zijn team op de best mogelijke manier zal voorbereiden. In Nederland hebben we een aantal uitstekende tijdritspecialisten, maar het cijfer Tom heeft bij dit evenement al aangetoond uitzonderlijk is, “is het duidelijk. De staat van dienst van de betrokken persoon ten tijde van het proces is indrukwekkend. Wereldkampioen in 2017 en enkelspel in hetzelfde jaar, Tom Dumoulin behaalde ook de tweede plaats tijdens het evenement op de Olympische Spelen van Rio in 2016. Hij zal de uitdaging aangaan om beter werk te willen leveren, namelijk het winnen van de gouden medaille in Japan, en daarmee een contract tekenen. verbrijzelde comeback naar voren. Een ambitie die zijn coach deelt. “De concurrentie op de Olympische Spelen zal hevig zijn, maar we zijn op zoek naar het best mogelijke resultaat met Tom”, zei hij. De datum is ingesteld.

READ  Laurent Blanc geeft een waarschuwing aan Rayan Sharqi