Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prachtig gezicht bij PSG: hij laat een klap vallen, OM kan schudden

Prachtig gezicht bij PSG: hij laat een klap vallen, OM kan schudden

Voetbal – Paris Saint-Germain

Prachtig gezicht bij PSG: hij laat een klap vallen, OM kan schudden

Geplaatst op 24 februari 2023 om 14:30 uur

Tijdens de confrontatie tussen PSG en Lusk voegde Louis Campos zich bij Christophe Galtier in het gras om zowel spelers als scheidsrechters te wisselen. Gevraagd naar deze onwaarschijnlijke scène, zei Luis Fernandez ironisch genoeg dat de voetbaladviseur van PSG hetzelfde zou hebben moeten doen tegen OM om met de drie punten terug te komen van het Vélodrome.

Confrontatie LOSC, de Paris Saint Germain Ik testte alle gevoelens. Met een 2-0 voorsprong wonnen de mannen van Christophe Galtier stilletjes, maar veerden daarna weer op. Inderdaad, de Parijzenaars zagen het Mastiff Hij komt terug om te scoren, voordat hij tijdens de wedstrijd op voorsprong komt (2-3).

Christophe Galtier, assistent van Luis Campos?

humeurig, Lodewijk Campos Ik besloot mee te doen Christophe Galtier op het veld en zet zowel spelers als wedstrijdofficials onder druk. eindelijk, de Paris Saint Germain Ik draaide het spel om en won op het laatste moment een vrije trap deO Messi (4-3). In een interview met Parijsevoordat je ermee aan de slag gaatOM in Wielerbaan deze zondag, Lodewijk Fernández waardeer het Lodewijk Campos Ik moet voorgoed terug naar de rand van het veld Paris Saint Germain.

“We zullen Campos terughalen, dus we zullen PSG zien winnen.”

“Wat meneer Galtier betreft, ik zie hem als de assistent van Campos sinds Campos de rand van het veld bereikte tegen Lille (4-3) en mij werd verteld dat dat het resultaat veranderde. Dus we zullen Campos weer op de rand van het veld zetten.” het veld in Marseille met Galtier achter hem dus we zullen PSG Wins zien!”, sarcastisch Luis Fernandez, Oud-speler en coach Paris Saint Germain. Het valt nog te bezien of Lodewijk Campos – Parijse voetbaladviseur – staat opnieuw op de rand van het veld in een confrontatieOhm.

READ  De vaccinatie staat open voor alle burgers van de Verenigde Staten