Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Politie arresteerde Van der Poel uren voor de race

Politie arresteerde Van der Poel uren voor de race

Matthew van der PolEen van mijn favoriete sites fietswerelden in AustraliëHij bracht een deel van de nacht door op het politiebureau vlak voor de start van de race op zondag 25 september 2022, waarna hij het na 30 kilometer opgaf, bevestigt de loper. Nederlands.

Volgens de Vlaamse zender sporza Wie de zaak aan het licht bracht, de 27-jarige Nederlander, wereldkampioen veldrijden en klassiek superjager, is zaterdag- en zondagnacht door de politie aangehouden na een incident in het Nederlandse hotel.

In contact met AFP bevestigde de politie van New South Wales de arrestatie van een 27-jarige man op zaterdagavond en werd beschuldigd van twee gevallen van mishandeling. Maar zoals gewoonlijk bevestigde ze de identiteit van de beklaagde niet.

Zaterdag rond 22.40 uur was een man betrokken bij een verbale woordenwisseling met twee tienermeisjes van 13 en 14 jaar in een hotel in Brighton-le-Sands. Volgens de vermeende feiten duwde hij de twee tienermeisjes, van wie er een op de grond viel en de andere tegen de muur, waardoor ze een lichte kras op haar elleboog kreeg.Dat meldt de politie in een verklaring.

“De hoteldirectie werd verwittigd en toen werd de politie gebeld” en “kort daarna werd een 27-jarige man gearresteerd”aldus een persbericht.

“Hij is naar het politiebureau van Gujarat gebracht en beschuldigd van twee gevallen van mishandeling. Hij is op borgtocht vrijgelaten en moet op dinsdag 27 september 2022 voor de rechtbank in Sutherland verschijnen.”Dezelfde bron voegt eraan toe.

“Ja dat klopt, er was een kleine ruzie”Van der Poel bevestigde tegenover verslaggevers bij de start van de wegwedstrijd, het Queen’s event voor deze wereldkampioenschappen in Wollongong, voordat hij zijn versie presenteerde.

READ  De Fransman zit in het noorden samen op de goede weg, Kevin Rowland heeft de klus geklaard

“Ik wilde gisteravond vroeg naar bed, maar er waren veel kinderen in de lobby van het hotel die op mijn deur bleven kloppen. Na een tijdje kreeg ik het beu. Ik zei op een zeer onsympathieke manier dat ze moesten stoppen . Toen werd de politie gebeld en hebben ze me meegenomen. “. zei hij op het station.

“Ik kwam pas om 4 uur ’s ochtends terug op mijn hotelkamer. Het is zeker niet perfect, het is een ramp, maar ik kan er niets aan doen. Ik zal mijn best doen”aldus Van der Poel.

Maar al na dertig kilometer van de race gaf hij het op.