Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pochettino werkt al aan Mercato en reageert op Donnarumma

Lanceer doel! voetbalclub PSG: Kylian Mbappe-extensie, echte hoop?

Zoals gebruikelijk publiceerde PSG hun medische visie. Zo hebben we vernomen dat Abdou Diallo zijn herstelwerk met de groep voortzet, dat Julian Draxler en Mauro Icardi hun re-atletiekprogramma voortzetten en de training pas volgende week zullen hervatten. Uiteindelijk hervatte Leandro Paredes de individuele training op het veld met de bal.

“Hoe bereiden we ons voor op de ontmoeting in Montpellier als we niets meer spelen? We bereiden het op de best mogelijke manier voor, we moeten goed spelen en de dingen professioneel doen. We spelen voor trots. Mijn beste herinneringen aan dit jaar? Een wedstrijd “We zijn het te kloppen team. Buiten was het ingewikkelder omdat we een ongelooflijke sfeer verwachten.”

Pochettino werkt al aan Mercato

Afgaande op de uitspraken van Gianluigi Donnarumma, die komend seizoen geen wissel meer wil bij Keylor Navas, was de PSG-coach dubbelzinnig. “Ik weet niet wat hij zei, maar ik luister liever zelf naar de spelers omdat er altijd nuances zijn met externe uitspraken”, legde hij uit. Iedereen heeft zijn eigen mening, we kunnen deze draai veranderen, maar we kunnen het ook niet veranderen. De club beslist in het voordeel van het team en de organisatie. Mercato? Gedurende het seizoen is er voortdurend analytisch werk om erachter te komen wat de best mogelijke rekruut zou zijn, je moet vertrekken zien voordat je aankomt. »

Toen hij uiteindelijk werd gevraagd naar het UNFP Awards-gala van zondag en een mogelijke toespraak van Kylian Mbappé over zijn toekomst, gaf Pochettino geen krimp. Hij glimlachte: “Het is een vraag voor hem, ik weet het niet en dan zijn we in Qatar.” Maar ja, als dat het geval is, hopen we dat de club positief zal communiceren. »

samenvatten

Mauricio Pochettino was aanwezig op een persconferentie aan de vooravond van de gevaarlijke reis van Paris Saint-Germain naar Montpellier als onderdeel van de 37e dag van de Franse Ligue 1 (21.00 uur). Een kans voor een ASSE-coach om het management van zijn groep te bespreken.