Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pierre Menes in vuile lakens

In tegenstelling tot wat onlangs werd bevestigd, werd Pierre Menes ondervraagd door het interne onderzoek van Channel + na het onthullen van de onthulling die gepaard ging met de uitzending van de documentaire Marie Portolano.

Op weg terug naar massamedia via een digitaal platform binnen de Reworld Media Group (Sport.fr is de site Media365, die toebehoort aan Reworld), is Pierre Menes niet voor niets failliet. In beroering sinds de documentaire werd uitgezonden “Ik ben geen hoer, ik ben een journalist”, zou de voormalige debater bij Canal Football Club kunnen worden overtroffen door zijn gedrag bij Canal.

Lees ook: De grote cheque aangeraakt door Pierre Menes

Maar zijn vertrek uit het cryptokanaal, na twaalf jaar in de CFC, ging gepaard met een cheque van ongeveer 500.000 euro, aldus het team. “Gezien wat ze me betaalden, hadden ze niets om me uit te schelden,” Reageer dagelijks op sport. Maar volgens Les Jours zal de waarheid heel anders zijn. Het interne onderzoek uitgevoerd in Canal + of beter gezegd Een grondige analyse van de situatie volgens onze interne procedures. De leiders van het versleutelde kanaal noemen het op zijn zachtst gezegd ook liever overweldigend.

Binnenkort is gerechtigheid gegrepen

Zeven van de medewerkers van het kanaal, waaronder vijf vrouwen, waaronder Marie Portolano en Isabel Moreau, beschouwen zichzelf “Slachtoffers van seksueel of ongepast gedrag” Van een voormalig journalist in het team. Volgens dit intern onderzoek, uitgevoerd door de directeur Sociale Zaken en een gekozen medewerker gezamenlijk, zouden twaalf medewerkers ook getuige zijn geweest van het seksuele gedrag van Pierre Menes. Het management van het kanaal reageerde echter alleen op het wijzigen van de huidige activiteiten, waardoor het vrijgeven van spraak werd vergemakkelijkt. Integendeel, ze probeerde de resultaten van het onderzoek geheim te houden. Dan tevergeefs.

READ  XIX Sports Consulting zal Eurostar ondersteunen bij het activeren van zijn partnerschappen met de Olympische en Paralympische teams in Groot-Brittannië, België, Nederland en Duitsland.

Maar dit was zonder een beroep te doen op de aanwezigheid van de arbeidsinspecteur op de bijeenkomst waarin de resultaten van het onderzoek -mondeling- werden gepresenteerd aan de directie en vakbonden. Je hebt de situatie al aan de orde gesteld bij de hiërarchie die snel moet grijpen Aanklager voor de gerechtelijke opvolging van deze zaak. En justitie kan bij Pierre Mina minder verzoenend en genereus zijn dan bij Canal+.

Lees ook:Het nieuwe avontuur van Pierre MenesHervé Matto balanceert met Pierre Menes!Pardon Pierre Menes