Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij riep Messi, Paredes en Di Maria op voor de selectie met Argentinië

La Bolga, die pas dinsdag terugkwam van een blessure om Manchester City te verwelkomen in de Champions League, zal deze terugkeer naar PSG volgen met een moeizame internationale wapenstilstand. Lionel Messi is al opgeroepen door Lionel Scaloni voor de komende wedstrijden.Argentinië reist naar Paraguay op donderdag 7 oktober, gastheer van Uruguay op zondag 10 en Peru op 14. In het kader van de Zuid-kwalificatie staan ​​drie wedstrijden op het programma. WK in Qatar.

Icardi blijft in Parijs

Messi wordt vergezeld door twee andere Parijse spelers: Angel Di Maria en Leandro Paredes. Mauro Icardi blijft in de Franse hoofdstad. We merken ook de aanwezigheid op de lijst van Paulo Dybala op, ondanks de blessure die hij zondag opliep tegen Sampdoria en de aankondiging van zijn verlies van de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea en vervolgens het kampioenschap tegen Torino.

Op dit moment is nog niet bekend of sommige Europese clubs zich weer zullen verzetten tegen het vertrek van hun spelers, zoals in de voorgaande drie kwalificatieduels het geval was, vanwege de opgelegde quarantaine als onderdeel van de relevante gezondheidsmaatregelen in het kader van Covid.

READ  Benzema laat het beroep vallen en beëindigt de sextape-relatie!