Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Petrakov Shevchenko volgt op als president van Oekraïne

Oleksandr PetrakovDe voormalige coach van het Oekraïense U-20 nationale team is de nieuwe coach van Oekraïne, als opvolger van de legendarische oud-speler Andrey ShevchenkoDat heeft de Oekraïense voetbalbond woensdag bekendgemaakt.

petrakov”Het nationale team voorbereiden op de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022 als hoofdcoachDe Oekraïense Federatie verklaarde in een verklaring, zonder de duur van zijn contract te specificeren.

Petrakov, 64, een trainer in hart en nieren, zijn carrière aan de top van de jeugdafdelingen in Oekraïne culmineerde in de FIFA U-20 Wereldkampioenschappen 2019 in Polen.

Hij verving de beroemde ster Andrei Shevchenko, de Ballon d’Or 2004, wat resulteerde in “collectiefVijf jaar lang leidde hij zijn team naar de kwartfinales van het EK afgelopen juni, voordat zijn contract in augustus afliep.

Ik zal mijn best doen om het team naar het WK in Qatar te brengenzei Petrakov.

In zijn eerste wedstrijd gaat hij met zijn spelers op 1 september naar Kazachstan in Nur-Sultan voor de vierde kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022, voordat hij op 4 september thuis de Franse wereldkampioen treft.

Bondsvoorzitter Andrei Pavlko zei eerder deze maand dat hij wilde dat oud-spits Sergei Rebrov de nieuwe coach zou worden na het vertrek van de club.shivaMaar Rebrov, die van de bank kwam bij Dinamo Kiev en de Hongaarse club Ferencvaros, tekende in juni bij de VAE-club Al Ain.

READ  Griekse verbinding met Roland-Garros