Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Waanzin greep de fans en een vloedgolf in de arena’s

De elfde wereld is begonnen win pass

Als PSG hun fans niet langer kan laten dromen, zoals blijkt uit de talrijke fluitsignalen van het Parc des Princes tijdens de wedstrijd tegen Bordeaux, lokken de sterren van de club fans nog steeds van huis. Ter gelegenheid van de 31e dag van de Ligue 1 verhuizen de mannen van Mauricio Pochettino naar het terrein van de opkomende club Clermont-Ferrand, die momenteel hun eerste seizoen bij de elite beleven.

Tickets uitverkocht in 20 minuten

Het minste wat we kunnen zeggen is dat er supporters aanwezig zullen zijn. Het Auvergne-team heeft zojuist contact opgenomen met het loket voor deze enorm succesvolle bijeenkomst. Gabriel Moonbed Stadium zal gevuld zijn, en de locaties die op maandag te koop zijn, zijn allemaal ingebroken en uitverkocht in…20 minuten! Ze zullen dus 12.000 zijn in de extremistenconfrontatie tussen Clermont-Ferrand en Paris Saint-Germain op zaterdag 9 april om 21.00 uur.

samenvatten

Clermont-Ferrand ontvangt Paris Saint-Germain in een stadion dat genoeg uitverkocht is om de Parijse sterren Messi, Mbappé en Neymar te ontvangen. De 12.000 stoelen waren in slechts 20 minuten uitverkocht.

READ  Zal de boycot van Shepherds door Kylian Mbappé leiden tot een revolutie in beeldrechten?