Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amerikaans voetbal. Uitslagen internationale wedstrijden Weekprogramma.. Dit is het nieuws van Metz Club

Internationaal nieuws van Messin

Djamel Belmadi hield het – in tegenstelling tot Fred Bulaya – Alexander Okija (Wie niet op de krant stond) was aanwezig bij de overwinning van Algerije (0-1) op Kameroen, Rigobert Song, afgelopen vrijdag in Douala, ter gelegenheid van de heenwedstrijd van de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022. De terugwedstrijd staat gepland voor dinsdag (9 30 uur) in Blida.

van zijn kant, kiki kwati Speel de volledige wedstrijd tegen Tunesië met Mali. Na hun 1-0 thuisnederlaag van vrijdag proberen de Messen-verdediger en zijn ploeggenoten deze dinsdag (21.30 uur) in Rades terug te draaien. De Tunesiërs (zonder Dylan Bron) en de Malinezen mikken op plaatsing voor Qatar.

Net als de Afrikaanse held Paus Matar Sar. Maar om dat te bereiken zal de Senegalezen na de nederlaag van vrijdag in Egypte (1-0) geweldig moeten zijn. De Teranga Lions en de jonge middenvelder van Messi, die de heenwedstrijd op de bank bleef, werden dinsdag op Diamenedio aangesteld bij de farao’s van Mohamed Salah.

Valley CandyHij beëindigde de internationale wapenstilstand. De invaller was tijdens de eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen Equatoriaal-Guinea (3-0-zege afgelopen woensdag), de Bissau-Guinea-verdediger van Metz FC had zich sinds het begin van de wedstrijd tegen Angola opgesteld met een 3-2 stand.

De titelverdediger tegen Duitsland (1-1) afgelopen donderdag, William MichaelPrincess Ondertussen was hij invaller in de tweede vriendschappelijke wedstrijd deze week, zaterdag tegen Nederland. De Franse U18’s wonnen met elf minuten met 2-1.

Tot slot, let op William DeitchMetz-doelman uitgeleend aan Syring eerde zijn eerste keuze voor France Espoir tijdens hun overwinning op de Faeröer donderdag in Calais (2-0). Les Bleuets, de koplopers van hun kwalificatiegroep voor EK 2023, spelen maandagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Noord-Ierland.

READ  OL is in onderhandeling met Paolo Fonseca!

90 jaar FC Metz: Kent u de geschiedenis van de Granaten?

FC Metz viert dit weekend op 24 april zijn 90-jarig jubileum in Saint-Symphorien. Kent u de geschiedenis van de agaatclub volledig? Doe onze test.