Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappe, Haaland, Lewandowski, Salah, Dembele… De laatste sterke aankondigingen van Laporta!

De elfde wereld is begonnen TOP 10: De mooiste Ligue 1 shirts 2021/2022

Joan Laporta was vanavond in de lucht bij RAC1. Na het Lionel Messi-dossier te hebben besproken, keerde de voorzitter van Barcelona terug naar de andere actuele onderwerpen. De woorden overgebracht door het nieuwsaccount van Barcelona.

Op Halland en Mbappé

“Haaland of Mbappé? Ik zou degene kiezen die in Barcelona wil spelen. Elke speler die wil komen, moet laten zien dat hij wil komen. Marbella? Ik was erbij, maar ik zag niemand. Ik was bij Penya.” Haaland of Mbappé in Barcelona? De voorwaarden die mij zijn verteld. Het gaat om die twee overeenkomsten… We zouden nooit akkoord gaan om die nummers uit te geven, op geen enkele manier. Ik zie ze te ver weg van Barcelona.”

Op Lewandowski en Salah

“Lewandowski en Salah? Het zijn geweldige spelers. Als deze namen verschijnen, is dat omdat mensen denken dat ze kunnen komen en dat zegt genoeg. Ik zeg niet waar we aan werken.”

Over Xavi

“We zijn erg blij met Xavi. We spelen zoals we willen en waar we in geloven. In het begin had hij het moeilijk, maar het is duidelijk dat we nu de goede kant op gaan. We moeten vertrouwen op het proces”, motiveerde hij de voetballers en begon zijn techniek te implementeren. Xavi kan zo lang blijven als hij wil in Barcelona. Ik wil dat hij nog vele jaren blijft.”

op Spotify-contract

Spotify wilde dat we de cijfers geheim hielden, maar weet dat dit het beste shirtcontract in de geschiedenis van de club is. Artiesten promoten op een Barcelona-shirt? Spotify zal altijd op het shirt blijven staan. De dag dat we werden gefotografeerd in de Camp Nou VIP-box met Spotify CEO’s De deal was rond, maar ons werd gevraagd om een ​​periode van stilte. Dat bracht de deal niet in gevaar.”

READ  Windstoten van bijna 200 km/u in Frankrijk en zeker 8 gewonden in Europa

In het nieuwe Camp Nou

“We zullen zoals gepland beginnen met werken in Camp Nou. We willen het schema respecteren. Aangezien er in de winter een WK is, willen we ons naar het stadion haasten. We hebben voorovereenkomsten om het Camp Nou te financieren. Het moet deze week klaar zijn.”

In de titelrace

“Hij eindigde als tweede en won het EK? Ik teken niet. Ik wil dat we de Spaanse competitie winnen.”

in de klassieker

“We hadden meer doelpunten kunnen maken tegen Real Madrid.”

In het Premier League-project

“Het is vriendelijk en beschaafd met Florentino. Het Premier League-project gaat vooruit. We wachten op de beslissing van de rechtbank. Wat ik kan zeggen is dat het open zal zijn, de competities zullen worden geïntegreerd. Ik denk dat we uiteindelijk met de UEFA zullen praten Als ze het niet willen, is dat slecht. We willen de gerechtigheid verbeteren, er zijn landen die clubs kopen.”

Over Sergi Roberto

“Sergi Roberto kon aan het begin van het seizoen verlengen en dat deed hij niet toen we de loonadministratie aan het herstructureren waren. Ik denk niet dat hij het accepteerde.”

Ali Ousmane Dembélé

“Osman? Ik hou zoveel van hem en ik heb het altijd gezegd. Het was net als Sergi Roberto, we deden een aanbod en hij nam het niet aan. Als hij wilde blijven, moest hij voldoen aan de ‘clubloonschaal’ ‘.”

Op Araujo en Jaffe

“Araujo en Jaffe? Beiden zijn op de goede weg. Mateo en Jordi maken goede vorderingen. Ze zijn de hoofdrolspelers in het project en ik zeg dat ze willen blijven. Dus we zullen tot een akkoord komen.”

READ  Chomini: Op papier laat het je dromen

In de Griezmann-Felix-uitwisseling

“We stonden op het punt om Felix – Griezmann uit te wisselen en toen ging hij uit elkaar. De zaakwaarnemer van João Félix weet al een tijdje dat ik hem leuk vind. Hij is een geweldige speler, maar Atlético wilde hem niet laten gaan. En ze hebben gelijk.” ”

Over Ravenha

“Ravenha? Een goede speler, we hebben goede relaties, Deco runt het.”

In de volgende transferperiode

“We hebben een overeenkomst met een centrale middenvelder en centrale verdediger.”

samenvatten

Nadat hij de deur had gesloten over de terugkeer van Lionel Messi naar Barcelona, ​​noemde Joan Laporta andere onderwerpen terwijl hij zich met RAC1 bemoeide. Hij reageerde vooral op verschillende transfergeruchten zoals Kylian Mbappé en Erling Haaland.