Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain, Real Madrid: Mbappe, veel informatie ligt achter Montpellier

Montpellier – Paris Saint-Germain eindigde met een zeer grote overwinning voor Paris Saint-Germain dankzij Lionel Messi’s dubbel en doelaantekening. Kylian Mbappé En Angel Di Maria, zaterdagavond op het gras van La Mausson Stadium tijdens de 37e dag van Ligue 1 (0-4).

Meer dan ooit, waarop Real Madrid zich richtte bij de komende zomertransfers, speelt de jonge Franse spits een geweldig seizoen in de Parijse trui met in totaal 36 goals en 23 assists, in alle competities onder leiding van Mauricio Pochettino! niets …

Daarom doet de emir van Qatar al maanden aan Doha-kant al het mogelijke zodat Paris Saint-Germain Kylian Mbappe (23), die dit seizoen samen met Neymar en Lionel Messi MNM vormde, kan verlengen, maar het nieuws zal er niet zijn. echt geruststellend. Dit dossier is voor de Parijse club onder leiding van Nasser Al-Khelaifidie kortstondig werkte voor MHSC – Montpellier HSC bij L1…

Volgens veel media in Spanje … maar ook in Frankrijk lijkt het erop dat we tijdens de recessie rechtstreeks afstevenen op een vertrek van Paris SG met een gratis transfer van de geboren Bondi naar Real Madrid. En dat is ook al zijn er veel vragen over de toekomstige situatie die aan Kylian Mbappe bij Merengue kunnen worden toegeschreven, als we weten dat Karim Benzema, die zich heeft ontwikkeld tot een echte spits, dit seizoen op het water loopt en dat hij niet zoals vroeger. Op het punt om de Ballon d’Or te winnen en op de linkerflank is Vinicius Jr. een wereldreferentie geworden in zijn positie.

READ  "Brutaal" Real Madrid voor Paris Saint-Germain, Laporta kalmeert de wedstrijd van Haaland in Barcelona

Als Rodrygo de afgelopen weken ook op de rechterflank een sterke indruk heeft gemaakt, heeft de Frans international altijd luid en duidelijk verklaard dat hij zich op dat record niet wil ontwikkelen, noch in de Franse ploeg noch bij PSG. De trend zal echter goed gaan richting de komst van KM7 naar Casa Blanca tijdens de komende zomerse transferperiode…

Veel journalisten, waaronder Gregory Schneider op de zender het teamDus jij denkt dat Kylian Mbappé zijn vertrek uit Paris Saint-Germain officieel zou kunnen aankondigen bij de Madrid-ploeg onder leiding van Florentino Perez tijdens de National Football Association Awards van zondag:

“Als hij echt naar Real gaat, zal hij zijn collega’s en de voetbalwereld aanspreken, en dit zal hem in staat stellen afscheid te nemen van het Franse voetbal, want daar is de competitie voor. Dus als hij gaat, lijkt het alsof ik de juiste plaats en het juiste moment, vooral omdat er volgend weekend deze laatste wedstrijd van het seizoen zal zijn. , PSG – Metz, in het Parc des Princes. Waar hij met een goed geweten afscheid kan nemen”Gregory Schneider gevangen.

Laten we zeggen: iedereen kijkt reikhalzend uit naar deze NFL Cup-ceremonie, waar Bondenois tijdens dit boekjaar 2021-2022 opnieuw moet worden gekroond tot Ligue 1 speler van het jaar en waar zijn toespraak al wordt afgewacht door miljoenen voetbalfans over de hele wereld.. Case volgt op de voet met Paris Saint-Germain en Real Madrid!