Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zal Halilhodzic Bzech ontmoeten? Wat we weten?

Na de verzoening tussen Vahid Halilhodzic en Nasir Mazraoui, wachten de Marokkanen op hun beurt met spanning op de beslechting van het geschil met Hakim Ziyech.

Volgens een bron van Le Site info doet de Koninklijke Marokkaanse voetbalbond haar best om Ziyech terug te brengen in de nationale ploeg en zijn geschil met de bondscoach op te lossen. Hierover is echter geen contact opgenomen met de speler.

“Het terugbrengen van Ziyech is een van de doelen van de FRMF. Maar op dit moment is er nog geen datum vastgesteld waarop Khalilhodzic met de speler kan spreken om de strijdbijl te begraven”, identificeert onze bron.

Het is gemeld dat Vahid Halilhodzic naar Amsterdam in Nederland reisde en Nasir Mazraoui ontmoette aan de rechterkant van Ajax.

Op de foto’s die op internet circuleren, blijkt dat de bondscoach en de Marokkaanse international de strijdbijl hebben begraven. De coach en speler, die vanaf volgend seizoen naar Bayern gaan, glimlachen achter de Marokkaanse vlag.

Bovendien was deze verzoening een reactie op de fans van Atlas Lions die enkele maanden na het WK hun blijdschap uitten over de terugkeer van Mazraoui. Ze spraken ook de wens uit dat Halilhodzic zich zou verzoenen met Hakim Ziyech, Amin Harit en Abdul Razzaq Hamdallah.

c.


READ  Klopp wil de Volkenbond niet meer