Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: komst van Mbappé, reactie van Real Madrid in de kleedkamer!

Paris Saint-Germain: komst van Mbappé, reactie van Real Madrid in de kleedkamer!

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain: komst van Mbappé, reactie van Real Madrid in de kleedkamer!

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 21:00 uur

Ik behaalde een masterdiploma in internationaal recht en aan het einde van mijn universitaire carrière besefte ik dat het belangrijk was om me te ontwikkelen op een gebied dat ik waardeerde. Van de ene op de andere dag besloot ik een einde te maken aan de droom van mijn ouders, die mij zagen als een toekomstige advocaat, om de kost te verdienen met mijn passie: sport. Sindsdien heb ik transferperiodes en sportnieuws besproken, in een poging de lezers zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Kylian Mbappe zal volgend seizoen het shirt van Real Madrid dragen. Het nieuws werd dinsdag bevestigd door bronnen dicht bij Florentino Pérez. Hoewel we misschien bang zijn voor spanningen in de kleedkamer van Carlo Ancelotti, zullen de spelers van Casablanca blij zijn met dit nieuws.

Kylian Mbappé Hij is de meester van de tijd. Alleen hij kan de beslissing nemen om een ​​einde te maken aan de geruchten over zijn toekomst bij Paris Saint-Germain. Al werd de pit snel verkocht door de media, die in februari berichtten over een interne aankondiging van Mbappé. In confrontatie met zijn leiders, maar ook met zijn teamgenoten, zou Mbappé zijn vertrek aankondigen Paris Saint Germain Aan het einde van zijn contract. Het nieuws is nog niet bevestigd door de hoofdbetrokkene. ” Ik heb niets aangekondigd, omdat ik niets te melden heb. Ik zei altijd dat ik op de dag dat ik iets te zeggen had, langs zou komen, mezelf als man zou voorstellen en dan zou spreken. Zolang ik dat niet doe, heb ik niets aan te kondigen.” Dit zei de Franse ster tijdens een persconferentie die afgelopen vrijdag werd georganiseerd.

READ  🎙 ASSE - Angers: alle reacties na de overwinning van de Groenen!

” het is klaar “

Echter zelfs Real Madrid Hij leek geen spelletjes meer te willen spelen met verslaggevers. Wanneer bepaalde bronnen binnen de Spaanse club door de media worden ondervraagd Reliv op dit bestand mbappe, Hij neemt geen pincet meer. “Mbappé? Het is klaar” Eén van hen heeft dinsdag bekend. Het is duidelijk dat er nog geen contract is getekend, maar de twee partijen hopen vóór juni volgend jaar, wanneer de euro van start gaat, een alomvattend akkoord te bereiken.

Dit is de reactie uit de kleedkamer

Dat melden Spaanse media. Mbappé Hij zou de bestbetaalde speler in de kleedkamer kunnen worden. Is het genoeg om de interne spanningen te vergroten? Volgens informatie ontvangen van RelivHet klimaat zal intern gezond zijn. Mijn spelers Real Madrid Hij zal reikhalzend uitkijken naar zijn komst en klaar staan ​​om hem met open armen te verwelkomen.