Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pro D2 – Onze voorspellingen voor dag 24: Grenoble staat op de rand van de top 6 en Montauban ontsnapt uit de rode zone

Pro D2 – Onze voorspellingen voor dag 24: Grenoble staat op de rand van de top 6 en Montauban ontsnapt uit de rode zone

Na een onderbreking van drie weken is de Pro D2 terug! Dit weekend begint op donderdagavond met de race Mont-de-Marsan – Brive. Hoewel de top van de tabel niet echt zou moeten bewegen, zou Grenoble de top zes kunnen naderen wanneer USM wat frisse lucht zou moeten krijgen door uit het rood te stappen… Hier zijn onze voorspellingen voor dag 24 van Pro D2!

Mont de Marsan-Brive

Dit is de eerste schok van deze laatste race. Mont-de-Marsan en Brive zullen strijden om een ​​plek in de top zes te behouden en hun race richting de slotetappe voort te zetten. Staan de mannen van Patrick Mailhet iets voor (61 punten), dan staat het team van Corisian iets achter (56 punten vergeleken met één punt van DAX VII). Na een ingewikkeld februari zullen de Broncans graag aan de slag gaan en naar de Landes verhuizen om zichzelf na de pauze opnieuw te lanceren, maar het is moeilijk voor te stellen dat Stade Montua, dat dit seizoen slechts één keer thuis heeft verloren, wankelt. .

Onze voorspellingen: Mont-de-Marsan wint

Aurillac – Rugbyclub Provence

Stade Aurillacois wordt altijd geassocieerd met AC. Terwijl de mannen van Romeu Gontignac nog niet zo lang geleden op het punt leken zich in de top zes te nestelen, hebben de rollen zich eindelijk tegen hen gekeerd. Daarom bevindt Aurillac zich opnieuw in een zwakke positie in het toernooi. Na de nederlaag op het gazon van Rouen zullen de inwoners van Cantal getuige zijn van de komst van het Provence Rugby-team met als doel de eerste plaats in het kampioenschap te herwinnen. In deze laatste ronde op rij kunnen de volgers van Mauricio Ricardo waardevolle punten terugpakken van deze reis.

READ  Peter Sagan volksshirt

Onze voorspelling: overwinning in het Provence Rugby, defensieve bonus voor Aurillac

Grenoble – Soeu Angoulême

Ondanks de sancties die DNACG heeft opgelegd, presteert Grenoble goed. Met een negende plaats in het klassement, slechts vier punten verwijderd van de zesde plaats, is alles nog mogelijk voor de Mapaz-teamgenoten van Steve Blanc. FCG heeft onlangs een prestatie geleverd door voor rust te winnen in Vannes en zou zonder problemen Soyaux-Angoulême moeten kunnen weggooien, die nog steeds met grote ambities zal arriveren en die nog steeds zijn hachje moet redden in Pro D2.

Onze voorspellingen: overwinning in Grenoble

Béziers-Biarritz

De Biterrois lopen dit seizoen letterlijk over het water. In een zeer goede dynamiek zullen de mannen van Pierre Caylet met grote moeite de Olympische Spelen van Biarritz organiseren. Tussen financiële problemen, managementwisselingen en sportieve moeilijkheden bevindt het BO-team zich in een zeer delicate situatie. Het is onwaarschijnlijk dat deze reis naar Béziers hun zaken zal helpen. Na een welverdiende pauze en een zware nederlaag op DAX Park lijdt het geen twijfel dat ASBH zich zal willen verlossen in hun goed verzorgde dug-out.

Onze voorspelling: Bézier wint een aanvallende bonus

Nogmaals – Rouaan

De Agenais staan ​​momenteel onderaan in het kampioenschap, maar hebben verschillende keren verrast. De SUA is nog steeds in de race voor de top zes en heeft een kans om zijn kalender uit te spelen. Hij zal vrijdag de Rode Lantaarn ontvangen tijdens het toernooi. Het is moeilijk voor te stellen dat de Ruinen Armandi zullen opvolgen, die dit seizoen nog nooit buiten hun thuisbasis hebben gewonnen…

READ  Een wedstrijd stopte in Bretagne na ernstige ongevallen

Onze voorspellingen: overwinning van Ajin

Montauban-Dax

USM is ondergedompeld in de crisis en heeft vrijdagavond een waardevolle cartridge om in te blijven geloven. Het is simpel: aan het einde van het seizoen heeft de ploeg van Montalbani geen andere keuze dan in ieder geval al hun thuiswedstrijden te spelen. Maar het schema is zwaar, te beginnen met deze wedstrijd tegen DAX, die indrukwekkend is sinds het begin van het seizoen. Een nieuwe cruciale wedstrijd voor de mannen van “PP” Lafond die de kans niet mogen missen om deze kostbare punten te behalen om hun plaats in Pro D2 te behouden.

Onze voorspelling: overwinning van Montauban

Gelijkwaardigheid-Romeinen-Nevers

VRDR viel thuis slechts twee keer. Provence Rugby en Béziers nemen het op tegen twee spelers die dit toernooi domineren. De komst van Nevers zou dus een belangrijke nieuwe uitdaging zijn in de strijd om de Romeinse gelijkheid te handhaven. Van haar kant is Nevers zelden op haar best buiten haar basis. Voor deze beroepswedstrijd zou VRDR de basis moeten bieden.

Onze voorspellingen: Valencia-Romeinse overwinning

Van – Colomerz

Na twee opeenvolgende nederlagen voordat ze op vakantie gaan, zullen de kampioensleiders weer bij elkaar moeten komen. De komst van Colomier zal ongetwijfeld een goede gelegenheid zijn. De Columérins zijn sinds de start van het seizoen niet echt zeker van hun sterke punten en zullen dit weekend ongetwijfeld moeite hebben om een ​​stap te zetten.

Onze voorspelling: Van wint