Slechts enkele dagen nadat Real Madrid officieel had aangekondigd dat het zijn internationale spelers niet zou vrijgeven zodat ze met hun selecties konden deelnemen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, volgde een van de senior managers van de Ligue 1-club dit voorbeeld. Sportief directeur van het Rennes Stadion, Florian Maurice, maakte dinsdag bekend dat hij zichzelf zijn beste elementen niet wil ontnemen tijdens de sportcompetitie die deze zomer in de Franse hoofdstad wordt gehouden.

Naqash zweert

Op sociale media uitten internetgebruikers hun teleurstelling na deze verklaring: “ Stade Rennes, je maakt me te schande “Hij zei dit.” beschaamd. We zullen weer het lachertje van de wereld zijn “, raakte deze persoon opgewonden. Weer anderen herinneren zich dat Florian Morris zelf als speler onder Raymond Domenech deelnam aan de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Dit vergroot hun misverstand alleen maar.

De sportief directeur van Rennes ontving echter ook steunbetuigingen voor zijn positie. “ Hoe is dit schokkend? Het zijn werkgevers “, schatte deze netizen, toen een ander hem herhaalde met een suggestie:” Ik begrijp zijn punt. Verdedigt de belangen van zijn club. Hij krijgt er zelfs voor betaald. Laten we voetbal van de Olympische Spelen halen. Hij heeft al genoeg media-aandacht en aan wedstrijden geen gebrek. »

READ  Luis Enrique is niet overtuigd van het gezicht van Paris na de intrede van Mbappé en Dembélé