Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Hij wil Mbappé volgen, en het antwoord van Luis Enrique is geld!

Paris Saint-Germain: Hij wil Mbappé volgen, en het antwoord van Luis Enrique is geld!

Voetbal – Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain: Hij wil Mbappé volgen, en het antwoord van Luis Enrique is geld!

Gepubliceerd op 14 mei 2024 om 16:15 uur

Warren Zaire Emery, een geweldige ontdekking van het seizoen, is met verbazingwekkende snelheid door de gelederen gestegen en werd een onbetwistbare vaste klant bij Paris Saint-Germain voordat hij werd ontdekt door de Franse kant. Maar hij is nog maar net begonnen en wil zijn vurige zomer voortzetten met het EK, maar ook met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Het is toekomst Paris Saint Germain. Terwijl Killian Mbappé Hij vertrekt, de Parijse club kan op hem rekenen Warren Zaïre Emery Op korte en middellange termijn een van de meest prominente spelers van het team worden. De middenvelder is dit seizoen geëxplodeerd en lijkt nu al klaar voor grotere uitdagingen, zowel bij zijn club als bij hemzelfFranse ploeg.

Zaïre Emery op de Olympische Spelen?

Aan de zijlijn van de ceremonie Onderscheidingen Verenigde Naties Ontwikkelings Programmawaar hij werd verkozen tot beste hoop Liga 1scheur Paris Saint Germain Hij maakte een geweldige wandeling rond de zomer die hij graag zou willen meemaken… inclusief Olympische Spelen Parijs 2024 ! ” Waar kun je nog meer van dromen? Euro’s, Olympische Spelen, Baccalaureaat, ik heb veel te verzamelen » Warren zei Zaïre Emery, die een van de wapens zou kunnen zijn Thierry Henry.

“Er is de wens van de speler en de interesse van de club, dat is wat de speler drijft.”

Maar zal zijn club hem dat toestaan, terwijl er al zoveel vragen zijn rond eerstgenoemde? Killian Mbappédie ook wil Olympische Spelen 2024 ? ” Ik weet het niet, er is de wens van de speler en een ander heel ander onderdeel, namelijk het belang van de club, namelijk degene die de speler betaalt. “Projectie Luis Enrique Vandaag, woensdag, tijdens een persconferentie.

READ  Geen restaurants meer zonder booster in Duitsland - Covid-19 over de hele wereld volgen - rts.ch