Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De financiële redenen voor het gespannen dispuut tussen Nasser Al-Khelaifi en Kylian Mbappé

De financiële redenen voor het gespannen dispuut tussen Nasser Al-Khelaifi en Kylian Mbappé

Het einde van het verhaal tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain is ingewikkelder dan je zou denken. Vooral met president Nasser Al-Khelaifi. De twee mannen spraken elkaar zondagavond, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Toulouse, na de video waarin het vertrek van de 25-jarige speler werd aangekondigd. Laatstgenoemde bedankte zijn baas niet, wat niet onopgemerkt bleef bij waarnemers. Maar de reden achter deze gespannen uitwisseling is van financiële aard.

De rest volgt na deze aankondiging

Zoals hij inderdaad heeft aangegeven RMC SportHet doel van deze discussie was om de laatste economische details van het vertrek van Kylian Mbappé te regelen. Ter herinnering: de voormalige speler van Monaco zal aan het einde van zijn huurcontract gratis vertrekken en PSG zal geen geld ontvangen. Het belangrijke punt betreft de bonussen die de Frans international terug moet brengen naar de hoofdstadclub, zodat hij niet geheel gratis vertrekt. De media meldden dat Mbappé al 80 miljoen euro had nagelaten aan de club van Ile-de-France en daarom werd hij aan het begin van het seizoen teruggebracht naar de groep. De onderhandelingen zullen de komende dagen worden voortgezet en zullen naar verwachting snel worden afgerond.

Parions Sport en Ligne en Foot Mercato bieden je een welkomstbonus van € 100 en een bonus zonder storting van € 10 met code FM10. Een overwinning voor Paris Saint-Germain of Nice levert 255 euro op.

kroeg. de
updaten

READ  TV-kanalen en livestreaming, waar u de Champions League kunt bekijken... | Champions League