Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Franse Liga Tweede Klasse QRM – Saint-Etienne: Op welke zender kijk je naar de wedstrijd?

Franse Liga Tweede Klasse QRM – Saint-Etienne: Op welke zender kijk je naar de wedstrijd?

Op vrijdag 17 mei reist Saint-Etienne af naar QRM in het kader van Dag 38 van de Franse Liga. De overwinning is noodzakelijk om de hoop op directe promotie naar de Ligue 1 te behouden.

Het lot van Saint-Etienne ligt, na zijn matige optreden tegen Rodez (1-1) afgelopen vrijdag, niet meer in zijn handen. Met een beter doelsaldo dan Angers moeten de Groenen winnen en hopen op een fout van de ploeg van Alexandre Dugo, anders wordt het een handicap voor de ploeggenoten van Larsonneur.

De vergelijking is voor ons eenvoudig: we gaan naar QRM om te winnen, de rest werkt niet. Woede, zij moeten ook winnen, ze hebben minder beperkingen dan wij, maar ze zijn niet immuun voor onze overwinning in QRM. Daarna is het voetbal en als het volgende week niet lukt, zijn er play-offs. We gaan ons herpakken om deze play-offs met volle teugen te spelen. Er moet mentaal werk worden gedaan, ook herstelwerk en videowerk dat nuttig voor ons zal zijn. “Deze wedstrijd zou voor ons gunstig moeten zijn.” Olivier Dall’Oglio legde het uit vóór de bijeenkomst.

QRM, 19e in het klassement, heeft op zijn beurt niets meer te spelen en is gedoemd tot degradatie. Nationaal.

QRM – AS Saint-Etienne: Op welke zender kun je de wedstrijd bekijken

De wedstrijd wordt vrijdag om 20.45 uur live uitgezonden op BeIN Sports 1 vanuit het Robert Deuchon Stadion.