Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain gepresenteerd – Paris Saint-Germain: Icardi laat Wanda vallen en Monza bevindt zich in pole position

Paris Saint-Germain herwint hoop in het dossier van Mauro Icardi, dankzij zijn vermeende splitsing van Wanda Nara.

Italië is enthousiast over de laatste aflevering tussen Wanda Nara en Mauro Icardi. En niet alleen vanwege zijn smaak voor deze moderne opera’s of de doelen van de paparazzi. De Argentijnse spits is inderdaad een onderwerp van verdeeldheid sinds zijn toch al sombere vertrek bij Inter Milaan, waarvan hij een van de sterren was voordat hij een paria werd. Op dat moment behartigde Wanda Nara al haar belangen en kon ze een zeer goed contract met Paris SG onderhandelen om haar in bruikleen te geven, en dan permanent. Maar sindsdien heeft Mauro Icardi niet kunnen winnen in Parijs, en het is duidelijk dat hij deze zomer werd ontslagen. Met nog geen resultaat, vindt zijn vertegenwoordiger dat zijn contract bij een andere club niet verbeterd kan worden. Maar nu de scheiding van het paar is aangekondigd, kan het alles voor het paar veranderen. Paris Saint Germain.

Monza droomt van veel met Paris Saint-Germain


Inderdaad, Gazzetta dello Sport bevestigt deze sterke trend, vooral Wanda Nara’s terugkeer naar Argentinië en haar wens om het eigendom van het paar uit hun gezamenlijke huis te verhuizen. In het geval van een volledige onderbreking, zou Mauro Icardi de controle over zijn carrière terug kunnen krijgen en de Italiaanse krant beweert dat dit het hele pad dat hem naar Monza leidde opnieuw zal lanceren. De Italiaanse club, die eigendom is van Silvio Berlusconi, heeft de afgelopen weken contact gezocht met Paris Saint-Germain en Icardi, maar zijn vrouw heeft alles opgegeven. De situatie zal anders zijn voor de Parijse spits, die serieus zal overwegen om te vertrekken om tijd te vinden om te spelen en plezier te hebben. Aan de Parijse kant doemt echter geen verrassing op, aangezien Monza zijn komst voor ogen heeft in de vorm van een lening met een aanzienlijk deel van het salaris dat door PSG wordt betaald. Het is helemaal niet zeker dat er uiteindelijk een koopoptie komt. Dus de oplossing zou kunnen komen aan het einde van de transferperiode, terwijl Monza wacht op een zeer goede deal.

READ  Transfers - PSG: De deur is eindelijk open voor Wesley Fofana